Masterclass i sangskrivning med prisbelønnet kunstner

Det er meget sjældent, at der er mulighed for at komme på et højt kvalificeret kursus i sangskrivning på vores egn.
Efter noget overtalelse er det lykkedes at få MC Hansen fra Jungshoved til at afholde sådan et kursus. Han var årets sangskriver i 2017, prisbelønnet af Danish Music Award. Med god grund. Han skriver fængende og meget billedrigt, lige ud ad landevejen og dog med indsigt og en dybde, der giver eftertænksomhed, genkendelighed og livsmod.

I mange år skrev han på engelsk, men nu er han endelig begyndt at skrive på dansk. Han har fået sjælen med på en helt ny måde. Vordingborg kommune støtter kursusdagen.

På kurset vil MC Hansen uddybe en masse spørgsmål om sangskrivning generelt og konkret.

  • Hvad er en god sang? Hvordan lærer man at skrive sange? Har du masser af musikalske ideer, men svært ved at finde ud af, hvad du skal skrive om?
  • Skriver du digte eller andre tekster, men føler dig begrænset af dine musikalske færdigheder?

Kurset er åbent for alle, som ønsker at få svar på disse spørgsmål, og som har lyst til at blive dygtigere til at skrive sange. Der fokuseres dagen igennem på kreativitet og personligt udtryk.

Deltagernes musikalske niveau og egen erfaring med sangskrivning er sekundære. Det er MC Hansens overbevisning, at alle mennesker har masser af kreativ sans og en medfødt evne til at udtrykke sig. Den evne kan ligge mere eller mindre langt væk, men den er der, og vi finder den!

Dagen igennem får deltagerne konkrete metoder til at finde inspiration og sit eget udtryk og unikke stemme.

De får arbejdsmetoder der hjælper til at styrke det personlige udtryk både musikalsk, sprogligt og indholdsmæssigt De får mulighed for at udforske sammenhængen mellem melodi, akkordvalg, struktur og tekster, også selv om de ikke selv spiller et instrument. Ligeledes får de mulighed for personlig sparring omkring deres eget projekt.

Og ikke mindst får de indblik i hvordan Årets sangskriver i Danmark 2017 M.C. Hansen arbejder med sine kompositioner og sit publikum

Alt dette får de den 7. april 2019 fra kl. 10-20 på Det Gamle Rådhus i Præstø for kun 750 kr.

Man er velkommen til at kontakte MC Hansen, for yderligere oplysninger på mchansen@mchansen.com

https://mchansen.com/

MC Hansen
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...