Mathilde Falch og Solsort på STARS

Mathilde Falch
Mathilde Falch skulle have spillet til STARS’ 20-års fødselsdag i marts måned, men som nybagt mor måtte hun sende en afløser (en eller anden mand, der hævdede at være hendes far). Hun lovede til gengæld at komme tilbage med fuldt orkester, og her er hun så, endda med sit fjerde album ”Som børn på ny” i bagagen. Mathilde Falch er mere rock end pop denne gang, og det klæder hende umådelig godt. For når man bliver mor, vokser man åbenbart både som menneske og som musiker, og det kan  alle nyde godt af, når Mathilde Falch igen optræder STARS.

Solsort
Solsorten er den mest udbredte fugl i Danmark, og dens genkendelige, melodiske sang har altid været soundtracket til vores liv. Nu flyver solsorten smukt ind og lægger kunstnernavn til den fynske sangskriver Betina Følleslevs soloprojekt.

Solsort har hentet inspiration i den danske og nordiske sangskat og var i 2016 nomineret som årets sangerinde ved DMA Folk. Sangene kredser om længsel, vintermelankoli og afsked. Debutalbummet ”Jeg husker det hele, jeg husker ingenting” er skabt sammen med producer Michael Engman Rønnow, mens sangene er skrevet af Følleslev selv heraf flere i samarbejde med nordiske kollegaer. 

Mathilde Falch + Solsort
STARS // Fredag 02.11.2018 kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Stående / Billet: 160,- / Studerende + ung under 18 år: 110,- / Dørsalg: 180,-

Mathilde Falch

Solsort

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...