McDonald’s bygger på afkørsel 41

1. november 2019

Maskinerne er igen i gang på afkørsel 41, hvor entreprenørfirmaet VML Entreprise ApS den 30. oktober har påbegyndt det indledende arbejde på McDonald’s grunden ved Stensved. 

Gravearbejdet er gået i gang og det er det lokale firma VML Entreprise ApS, som er i gang med maskinerne. 

Gravemaskinen her bliver på mandag udskiftet med fundamentet til en ny McDonald’s ved afkørsel 41 i Stensved.

”Vi er ved at klargøre en sandpude til det firma, som kommer og starter på fundamentet til McDonald’s bygning på mandag. I løbet af de næste tre uger får vi lagt asfalt herude.” fortæller Daniel Vaqué, som er salgsdirektør i VML Entreprise ApS. 

Daniel Vaqué er salgsdirektør i VML, som han har stiftet sammen med sine kompagnoner Daniel Manley og Kaspar Ludvigsen.

Udover gravearbejdet har VML også fået opgaven med at lægge 4500 kvadratmeter asfalt, samt at sætte kantsten, når det resterende byggeri er klar. Det forventes, at dørene åbner til foråret 2020.

Lokal vækst

I september måned åbnede Shell på grunden ved siden af den kommende McDonald’s, og også her har VML haft opgaven at klargøre grunden, nedgrave tankanlæg og asfaltering. Udover Shell og McDonald’s har VML bygget for Formula Bilvask, som også er flyttet ind på afkørsel 41. 

VML Entreprise ApS er et lokalt firma, og har mere end 20 ansatte. De arbejder med alt inden for betonarbejde, kloakering og asfaltering og har gennem de seneste år blandt andet specialiseret sig i at bygge vaskehaller, primært for WashWorld.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...