Mere teater efter Waves – Oplev Cantabile 2 forestillingen The Time Being 2.0 på dansk på Vordingborg Teater

Waves Festival 2019 fortsætter til og med lørdag hvor der er en stor afslutning kl. 21.30 på Slotstorvet i Vordingborg. Men du kan allerede glæde dig til mere teater.

Ovenpå en forrygende uge med teater i alle mulige former, arrangeret af kommunens egnsteater Cantabile2, er det muligt at se teatrets egen forestilling The Time Being 2.0 – i en dansk version, når Teaterforeningen Bøgestrømmen åbner dørene i Vordingborg Teater for det lokale teaterkompagnis nyeste forestilling.

Hvor går din grænse?

Omsluttet af et blidt mørke med blødt dæmpet lys, føres du gennem et sanseligt univers af fremtidsforestillinger. Sammen med performerne og de andre deltagere bevæger du dig gennem spil-lignende situationer, der stiller dig overfor spørgsmål og valgmuligheder. Hvor vågner din nysgerrighed, hvor går din grænse? Når sindet åbnes for, at alt kan se helt anderledes ud, at alle referencepunkter kan være rykket, hvad gør det så ved de valg, vi træffer i det daglige?

The Time Being sætter fokus på de store etiske og eksistentielle valg, vi som menneskehed står overfor i dag. Det er valg relateret til de nye muligheder, som den digitale og videnskabelige udvikling åbner for os. Hvad sker der med vores relationer og krav til os selv og hinanden i en ikke så fjern fremtid, hvor menneskekroppen kan repareres, opgraderes og klones efter behov, og levealderen kan fordobles?

Forestillingen er inspireret af den populære historiker Yuval Noah Hararis bog ”Homo Deus – en kort historie om i morgen”.

Der er plads til maks. 30 deltagere pr. forestilling. Alder: 16+

Torsdag den 12. september kl. 17.30 og 20.00 i Vordingborg Teater, Chr. Richardtsvej 43, 4760 Vordingborg

Medvirkende fra Cantabile2 – egnsteater i Vordingborg kommune:

Performere: Kaja Mærke Egeberg, Siri Facchini Haff, Tilde Knudsen, Minni Katina Mertens, Karolina Pietrzykowska.
Musiker og performer: Marc Facchini.
Instruktør: Nullo Facchini.
Koncept og tekster: Nullo Facchini & Ensemblet.
Scenografi: Tilde Knudsen.
Scenografiassistent: Ea Maria Qvortrup.
Teknikere: Per Aagaard, Allan Hansen.
Varighed: 90 min. u/ pause.

Billetter: www.teaterforeningen.dk

Facebook:
https://www.facebook.com/events/1159498514222169/

Cantabile 2 – The Time Being 2.0
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...