Michael Seiding Larsen, Borgmester, Vordingborg

Venstres Michael Seiding Larsen er af kommunalbestyrelsen valgt som ny borgmester, efter at Knud Larsen er fratrådt.

Kommunalbestyrelsen valgte torsdag den 30. marts Michael Seiding Larsen som ny borgmester i Vordingborg Kommune frem til den 31. december 2017.

Valget skete på et ekstraordinært møde efter, at kommunalbestyrelsen på det ordinære møde forinden havde godkendt borgmester Knud Larsens ønske om at træde ud af kommunalbestyrelsen.

Valget af Michael Seiding Larsen skete med stemmerne fra Venstre, Dansk Folkeparti og de konservative. Socialdemokratiet, Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og løsgængeren Helle Mandrup Tønnesen pegede på socialdemokraten Michael Smed.

Som borgmester indtræder Michael Seiding Larsen som formand for udvalget for Økonomi, Planlægning og Udvikling, mens han udtræder af de stående udvalg han hidtil har siddet i. Han overtager Knud Larsens plads i nævn, bestyrelser, udvalg og råd, men udtræder af dem hvori Knud Larsen ikke var repræsentant for kommunen.

Michael Seiding Larsen er 40 år, har to børn og bor i Nyråd sammen med sin kæreste. Han har siddet i kommunalbestyrelsen i Vordingborg siden den 1. januar 2014. Han kommer fra en stilling som kørselsleder i det lokale vognmandsfirma Preben Andersen.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail