Mike Tramp på STARS d. 22. november 2019

STARS har fået mange ønsker på en koncert med Mike Tramp, og er derfor meget glade for at han nu har tid til at komme til STARS. Mike er ægte rock n’ roll, men samtidig en super sympatisk frontmand og en fremragende sanger. Han har musik og historier med fra et langt liv i en stor verden.

Mike Tramp kører aldrig på autopilot, når han indtager scenen. Tværtimod er han drevet af spillelyst og livsglæde, som man kan mærke helt ud på parkeringspladsen. Kendt som nomaden som ingen kan standse. Som Mike Tramp siger: ”Jeg er ikke en mode. Jeg er en livsstil.”

Højt på den amerikanske Billboard Hot 100

Kun overgået af Jørgen Ingmanns “Apache” og Lukas Grahams ”7 Years”, er han den danske kunstner og sangskriver, som er nået højest på den amerikanske Billboard Hot 100.

Mike stiller med sit kompetente band: Kenni Andy på trommer, Claus Langeskov på bas og Henrik Berger på guitar.

Tid & sted:

STARS // Fredag den 22. november 2019 
Show kl. 21:00 / døre kl. 20:00
Algade 84, 4760 VordingborgForsalgsbillet: 190,- / Pris i døren 210,- 
Billetter købes på stars.dk 

Mike Tramp
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...