Trafik, Park og Havneafdelingen inviterer til en ny omgang Udekontor på Mønsvej 130. Der bliver mulighed for at få en god snak om vedligeholdelsen af kommunens veje, grønne arealer og havne og få en tur på de store maskiner på materielpladsen.

Efter et velbesøgt Udekontor på Folkemøde Møn slår Trafik, Park og Havne nu dørene op til Åbent Hus på Mønsvej 130 ved afkørsel 41. Det sker fredag den 6. september klokken 14-17, hvor Trafik, Park og Havnechef Lise Thorsen sammen med nogle medarbejdere inviterer indenfor til en dialog om driften af kommunens veje, parker og havne.

Klappe får og sparke dæk

Der vil også være fremvisning af den imponerende maskinpark, som hver dag året rundt passer kommunens sorte, grønne og blå arealer. De besøgende kan vise deres favoritsted i Vordingborg Kommune på et kort og fortælle, hvad de drømmer om og hjælpe medarbejderne fra Trafik, Park og Havne med at opdage ting, som de måske ikke ser i det daglige eller fortælle om deres ønsker om vejbump i villakvarteret eller landsbyen. Der bliver mulighed for at klappe får eller sparke dæk, se det gigantiske saltlager og
flyvende droner i aktion og opleve, hvordan den flotte eldrevne græsklipper folder sig ud, som var det vingerne på en sommerfugl.

Vil gerne i dialog med borgerne

Udekontoret finder sted sammme dag, som snoren til den nye Shell tankstation i Business Park Vordingborg bliver klippet. Trafik, Park og Havnechef Lise Thorsen håber, at mange vil benytte lejligheden til at kigge ind og fortælle om deres grønne drømme og sorte plager. ”Vi vil rigtig gerne i dialog med vores borgere, der ved en masse om vores kommune og få nye input. Og når vi nu forventer en del besøgende hos vores nye nabo, Shell, denne dag, så er det oplagt at åbne dørene og invitere indenfor til et indblik i vores dagligdag” siger Lise Thorsen.

Det er ikke kun fredag den 6. september, man kan følge med i de daglige aktiviteter på materielpladsen. Trafik, Park og Havneafdelingen er i disse dage ved at foretage en udtynding af bevoksningerne på egen matrikel, en driftsopgave har været tilsidesat i en årrække. så der nu bliver åbnet mere op. ” Vi vil gerne udnytte vores gode beliggenhed på Mønsvej og tætte naboskab til Business Park Vordingborg som en af portene til Vordingborg og Møn. Vi har sat os det mål at åbne os mere op og gøre det mere synligt for borgerne her i kommunen, hvordan vi hver dag arbejder for at gøre Vordingborg Kommune til Storbyens sunde og smukke forhave. Det kan vi bruge vores Udekontorer til, når vi tager ud i by og land og møder borgerne, der hvor de er. Men vi vil være synlige hver dag, så det er naturligt at starte her på Mønsvej 130, hvor alle vores aktiviteter udgår fra” siger Trafik, Park og Havnechef Lise Thorsen.

Boldbaneklipper
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail