Mød landsholdet i Overwatch på Bosei i Præstø

23. oktober 2019

Er du eller dit barn helt tosset med e-sport? Så er der mulighed for at opleve stjernestøv nu på søndag den 27. oktober 2019, når det danske landshold i Overwatch besøger Idrætshøjskolen Bosei i Præstø.

Landsholdet er på træningslejr på Bosei, og i den forbindelse har man nu mulighed for at møde landsholdsprofilerne helt tæt på, når de afholder meet & greet og skriver autografer. 

Træningslejren er de sidste øvelser inden holdet mandag morgen rejser til Californien, USA, for at deltage i VM. 

Arrangementet afholdes i samarbejde med DGI Esport og Esport Danmark, og hvis man gerne vil møde landsholdet, kan man komme forbi søndag den 27. oktober, klokken 13.00-14.00.

”Idrætshøjskolen Bosei er den første højskole, som har optaget e-sport som fag i 2016, og vi er i dag den eneste højskole der underviser i Overwatch.” fortæller esportslærer Martin Fog Eckhaus.  

På Bosei kan man også tage en uddannelse som e-sportstræner og få undervisning i CS:GO og League of Legends.  

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...