VIF U15-1 presser sig selv i stillingen, med nederlag i tredjesidste kamp
Vordingborgs U15 førstehold mødte tirsdag aften et stærkt spillende Værløsehold. Værløse lå inden aftenens kamp på en 4. plads, men med sejren over de ellers så sejrssikre VIF’ere på 1-0 har de nu for alvor meldt sig ind i kampen om 1. pladsen i MESTERRÆKKEN.

VIF's spillere ærgrede sig

VIF’s spillere ærgrede sig

Begge hold havde gode chancer og godt spil
Kampen var det, der oftes bliver kaldt ”en rodet omgang”, begge hold skulle lige lære den knastørre bane at kende og finde hinanden. Vordingborg, der netop har afsluttet et internationalt elitestævne mødte til kampen med godt brugte spillere, hvilket også kunne ses på alle pladser. VIF’erne manglede lige det sidste. Stillingen ved pausen var fortjent, efter spil og chancer, 0-0 og det var først i kampens døende minutter, at Værløse fik en friløber og VIF-keeperen valgte det fornuftige, ikke at trække i nødbremsen, af frygt for rødt kort og udelukkelse af de sidste 2 kampe.

150 på lægterne
At Vordingborgs U15-1 er på vej til at gøre noget ud over det sædvanlige, nemlig at komme som oprykkere fra række 1 og gå hele vejen, kunne også ses og høres på stadion, omkring 150 havde fundet vej til det gamle stadion og forsøgte at heppe holdet til sejr.

Dobbelt op på søndag
U15 spillerne håber på endnu flere tilskuere til hjemmekampen på søndag kl. 13:00 imod Hillerød, både den og sidste kamp på udebane imod Team Lolland skal nemlig vindes for at forblive på den 1. plads som holdet har haft gennem det meste af turneringen.

Bak op på Facebook og i virkeligheden på søndag.
Like spillernes Facebookside: https://www.facebook.com/aargang99 og tilkendegiv, hvis du har tid til at komme til spændende fodbold, det gælder guldet – det er på søndag – det er kl. 13:00 – det er på Vordingborg Stadion

 

Se billedserie fra kampen, klik her.

 

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail