fløjl

Efter en forrygende opstart i Kulturforeningen Pakhus8 på havnen i Præstø, hvor der hurtigt blev meldt udsolgt til Grassolin og Mike Tramp, bydes der velkommen til gamle venner af Pakhus8, idet dørene åbner den 8. april for Nikolaj Rysager og bandet Fløjl.

Nikolaj Rysager, der er tidligere Præstødreng, starter denne aften med at gå på scenen. Han synger egne sange og ballader, og præsenterer denne aften publikum for nogle nye af slagsen. Nikolaj har en formidabel evne til at krydre sine sange med små anekdoter fra hverdagen. Det gør han altid med et glimt i øjet og en befriende portion selvironi.

Fløjl kendetegnes ved poetisk rock. Klaus Møller, der flere gange har optrådt i Pakhus8, er bandets guitarist, og denne gang er han i selskab med sine venner i det radiohittende Fløjl. Bandet, der tæller musikere fra bl.a. Sterling, Elevatorfører og Juncker, er specialister i intense koncerter på mindre spillesteder. Publikum har her mulighed for at opleve en aften ud over det sædvanlige, hvor tekststumper bliver ved med at køre på den indre båndoptager, og hvor man går hjem med et bredt smil. Bandet udkom med deres 3. album ”Opgangstid” i efteråret – 10 år efter deres debut.

På denne garanterede hyggelige aften åbner dørene kl. 19.00 og musikken starter kl. 20.00. Billetter koster 75 kr. som kan købes i indgangen, eller hvis du vil være sikker på en plads, på billetto. Følg gerne Kulturforeningen Pakhus8 på Facebook.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail