57X2770

cphdans åbner i Vordingborg en 8. September 2016 med bl.a. Mini Mix for de 4-6 årige.

Torsdag den 8. September 2016 åbner cphdans i Vordingborg. cphdans er sjællands største danseskolekæde, som byder på Mini Mix/Showdance, Hip Hop, Funky Ladies 30+ for de voksne. cphdans åbner op på Gåsetårnskolen Iselinge i Vordingborg.

Indehaverne af cphdans er Maria og Kenneth Stenlund, som begge har en lang dansebaggrund bag sig. Maria Bækkelund Stenlund har danset sportsdans på højt turneringsplan med bl.a. 7 Danmarksmesterskaber bag sig i latinamerikanske danse. Og Kenneth Stenlund har flere Danmarksmesterskaber bag sig i både Hip Hop, Jitterbug og Aerobic. Derudover er han fast kommentator på Eurosport´s hip hop-& danse udsendelser.

At det bliver i Vordingborg at parret åbner en danseskole i, er ingen tilfældighed, da begge har familieforbindelser i Vordingborg.

Parret har i forvejen 10 danseskoler i: Vanløse, Hvidovre, Værløse, Hørsholm, Virum, Kalundborg, Espergærde, Dragør & Tårnby & Rødovre. Så med Vordingborg på kortet, bliver cphdans Sjællands største danseskole! Deres danseskoler er kendt for at være farverige og seriøse indenfor danseverdenen. Godt humør, smil på læben og en god energi, er det der kendetegner dem med et super engageret og professionelt danseteam.

cphdans i Vordingborg vil derfor ligeledes være en danseskole, hvor atmosfære, energi og kvalitet går op i en højere enhed, og hvor der tilbydes dansehold for både børn, unge & voksne i alle aldre.

For de helt små vil der være Mini Mix. En super time at starte ud med for at få styrket den motoriske udvikling og give dem en større kropsbevidsthed, en god holdning og et bedre selvværd i sjovt samvær med andre børn For de lidt større, kan man gå til Hip Hop. Det er tidens hotteste danseform blandt de unge, og mange konkurrerer i denne disciplin.. Du kan også vælge Disco, Den forrygende sjove og hæsblæsende danseform med spring, hop og fart over feltet.

For alle mødre åbnes op for Funky Ladies 30+ “Holdet med god motion og skønne dansetrin”. Holdet er især for de kvinder & mødre, som savner at danse og bevæge sig til noget andet end Zumba. “Funky Ladies” er bl.a Funky Mix og Jazz blandet sammen til moderne og iørefaldende musik. Her bliver også trænet smidighedsøvelser og forskellige genré. Et hold med god energi og 100% livsglæde.

Vil du ud at konkurrere med cphdans? Cphdans er medlem af DDD, De Danske Danseskoler, der er Danmarks største forbund af danseskoler. Med licens til DDD, kan cphdans sende elever til konkurrencer. Allerede nu kan cphdans brøste sig af mange Danmarksmestre, Københavnsmestre og Sjællandsmestre i Disco og Hip Hop.

Ønsker du at vide mere om cphdans og danseprogrammet, så tag et kig på hjemmesiden: www.cphdans.dk, hvor du kan læse mere om tider, priser, hold m.m.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail