Ny friskole i Vordingborg Kommune i 2020

3. oktober 2019

Tinghøj Friskole starter op med skole og sfo i august 2020.

Det er en flok erfarne skolefolk, der ønsker at opbygge den gode skole med fokus på udeskole, inspirerende indretning, faglighed hos personale og elever, kortere skoledage – med andre ord: stressen ud af skoledagen og tid til trivsel og læring bl.a. gennem leg og oplevelser.

Infomøde

Der afholdes infomøde tirsdag d. 12. november 2019 fra kl. 17-19 på skolen i Over Vindinge: Tinghøjvej 4A, 4760 Vordingborg / 1. sal.

Mødet er for kommende elever, forældre, samarbejdspartnere og støtter, som vil være med til at skabe den bedste friskole.

Der vil være en lille pause kl 18, hvor der er mulighed for at gå rundt og se eksempler på indretning og skoledag (undervisning og sfo). Herefter spørgetid.

Tilmeld gerne på nedenstående mailadresse, så skolen ved, hvor mange der kommer: tinghoj@email.dk

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...