Brian Henriksen (tv), Energi- & Boligvejledning og Jan Lindorff (th), Sydsjællands Håndboldklub

Brian Henriksen (tv), Energi- & Boligvejledning og Jan Lindorff (th), Sydsjællands Håndboldklub

Vordingborg virksomheden Energi- & Boligrådgivning har indgået hovedsponsorat med Sydsjællands Håndboldklub. Samarbejdet er tegnet for denne og næste sæson og løber således frem til sommer 2017.

I Sydsjællands Håndboldklub er man meget stolte af det nye samarbejde med Energi- & Boligvejledning. Klubben der i 2014 blev valgt til Årets Idrætsforening i Vordingborg Kommune, har fortsat en god vækst og er i dag en forening der rummer alle årgange fra de 2 til 4 årige U4 spillere og op til de 17-18 årige U18 hold. Alle årgange er repræsenteret på både pige og drenge siden i ungdomsafdelingen, derudover har klubben en senior afdeling med flere niveauer på både dame og herre siden.

Den kraftige vækst gennem mange år betyder at det ikke kun er flere frivillige hænder der er brug for hele tiden, men også den økonomiske side har behov for vækst for at holde hele klubben i gang, og endnu en hovedsponsor kommer alle foreningens medlemmer til gode, da det er med til at sikre klubøkonomien, så der fortsat er mulighed for at forbedre niveauer, skabe nye tiltag, og udvikle de rammer som man til dagligt er i.

“Sydsjællands Håndboldklub er en lokalt forankret klub, og en lokal hovedsponsor som Energi- & Boligvejledning passer super godt sammen, og man ser både fra sponsor og klub frem til et godt samarbejde”, udtaler Jan Lindorff fra SHK.

Energi- & Boligrådgivning har I forbindelse med at de har åbnet butik / Showroom i Algade 121 4760 Vordingborg ønsket at være mere synlig i lokal området, og der passer det indgåede samarbejde med SHK godt ind.

“At vi derudover rammer et rigtig godt koncept som dækker bredt fra børn til voksne og mange frivillige er et stort plus, og vi glæder os til at følge holdene de næste 2 år ind til videre”, udtaler Brian Henriksen fra Energi & Boligrådgivning.

www.sydsjhk.dk

www.energiogboligvejledning.dk

 

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail