Nye Mennesker på STARS d. 14. november 2019

“Nye mennesker” er et moderne nicheprojekt der tilstræber at blande historiefortælling og lyd, ud fra en overbevisning om, at litteratur kan opleves stærkere via et moderne lydbillede. Det er et forsøg på at trække litteraturen ud i byen, så historierne igen kan blive noget vi er sammen om, noget vi oplever I fællesskab.
Line Bøgh er tekstforfatter. Hun leverer speak og sceneshow i absolut særklasse når hun udfolder absurde fortællinger a lá Dan Turell der både bevæger, underholder og giver stof til eftertanke. Ann Falden er multimusiker og elektronisk komponist. Hun leverer et både poetisk og powerfuldt lydbillede omkring teksterne.

Support: Rise Larsen er sangskriver, sangerinde og guitarist.
Det er sange om livets dybder, højder, oplyste mørke kroge og månens skær, teksterne er på dansk. Rise er uddannet musikpædagog fra konservatoriet, og har spillet i forskellige bands igennem mange år. Her er hun så alene med guitaren og sangenes univers.

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Torsdag den 14. november 2019
Show kl. 19:00 / døre kl. 18:30

Forsalgsbillet: 100,- / Pris i døren 120,-
Billetter købes på stars.dk

Nye Mennesker
Rise LarsenDel:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...