Niels Grønne besøger onsdag d. 11. september kl. 19 – 21 Marianne Christensens dagligstue, Nørregade 18, 4760 Vordingborg og viser uddrag fra sin kommende soloforestilling Mit liv som Niels, der har premiere i oktober samt fortæller om sit liv som gøgler, cirkusartist, entertainer og skuespiller.

Arrangementet er det første af fire aftener med temaet ’Mennesket bag’, hvor Marianne Christensen interviewer aftenens gæstekunstner om, hvad der driver dem som kunstnere.

Om Mit liv som Niels

Forestillingen udspiller sig i en foredragsramme foran et stort filmlærred. Forestillingens hovedformål er at udbrede kendskabet til Niels. Ikke til Niels i bred forstand, men til lige præcis den Niels, der bærer efternavnet Grønne. Niels har derfor været en tur ned af ”memory lane” og set på familiefotos, scrapbøger, slægtsbøger, familierelikvier, breve, m.m. Niels har også besøgt sine barndomshjem, sin folkeskole, sit gymnasie, sin teaterskole og det fritidshjem hvor han arbejdede efter gymnasiet. Niels har endvidere searchet på internettet, besøgt lokalarkiver, opsøgt nogle af sine forældres kollegaer og haft timelange snakke med sine søskende.

Det er der kommet en masse skæve betragtninger og en stribe sjove og vedkommende historier ud af som Niels glæder sig til at komme rundt med i det ganske danske land.

Mit liv som Niels er i – ord og billeder – på en og samme tid Nielses meget personlige historie og samtidigt en tidsfortælling med fokus på 60’erne – 80’erne, der får tilskuerne til at reflektere og tænke tilbage på deres eget liv.

Entré 100 kr. Bindende tilmelding ved at indbetale 100 kr. med MobilePay til 30254774 eller billetto.

Medvirkende: Niels Grønne
Forfatter: Niels Grønne.
Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum og Niels Grønne.
Dramaturg: Jane Rasch

Niels Grønne er skuespiller, instruktør og dramatiker

Uddannet på “The Commedia School”, København, 1983 – 1985 som skuespiller i folkelige komedieformer – herunder historiefortælling.

Desuden diverse kurser med bl.a. Keith Johnstone, Paul Clements, Jango Edwards og Philippe Gaulier.

Niels har en fortid som gøgler, har flirtet med cirkus og er nu også sprunget ud som historiefortæller.

Niels er også teaterinstruktør og har skrevet en lang række teaterforestilling til både sit eget teater og til andre.

Niels er “til dagligt” del af den kunstneriske ledelse i Dansk Rakkerpak & Faster Cool – Næstveds Internationale Egnsteater og udvikler i samarbejde med Niels Peter Kløft og Camille í Dali idéer og koncepter til teatrets forestillinger.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail