Det starter når virksomheden E-Synergi A/S og Vækstfabrikken E-handel åbner den 7. september.

Vi handler i dag stort set alt på nettet. Hvad enten du vil have dørhåndtag, hvidevarer eller dagligvarer, så findes der en webshop, du kan handle hos. Og netop den udvikling har åbnet et marked for virksomheder som E-Synergi, der udgør den ene halvdel af initiativet på Bogø.

E-Synergi kan levere alt lager og logistik til webshops, både store og små. Dermed kan webshopejeren koncentrere sig om salget af varerne. Pakning, logistik og forsendelse sker helt automatisk hos E-Synergi.

– Princippet er meget simpelt. Vi kobler os op på deres webshopsystem, så vi kan håndtere og ekspedere ordren for dem. I og med, at vi har specialiseret vores setup til at håndtere lager og logistikdriften på tværs af kunder, så kan vi gøre det rigtig billigt ift. den tid det koster for den enkelte webshop, fortæller Dan Holck-Hansen som er CEO i E-synergi.

Men det er ikke alene E-Synergi, der starter. Sammen med E-Synergi starter en ny Vækstfabrik. Vækstfabrikkens tilbud lyder på at flytte ind i et miljø med professionelle rammer og samtidig yde sparring
og netværk omkring udviklingen af virksomheden. På Bogø er tilbuddet særligt målrettet e-handel, hvad enten man driver en webshop eller leverer services i den forbindelse.

– Vi ønsker simpelthen at skabe et E-handels centrum her på Bogø. Det lyder måske storladent, men det er faktisk ret oplagt. Vi har kvadratmeterne til en hel anden pris end mange andre steder, og så ligger Bogø
perfekt ift. infrastruktur. Vi har allerede landet en del kunder både i E-Synergi og på Vækstfabrikken, som står klar den 7. september, fortæller Dan Holck-Hansen som også får ansvaret for Vækstfabrikken.

Der bliver i alt plads til omkring ti virksomheder på Vækstfabrikken, og de første 6 har allerede lavet en aftale. Også i E-Synergi er der allerede indgået en del aftaler, som i løbet af de næste måneder kommer til
at fylde godt i lagerhallerne.

– E-handlen har haft konstant vækst inden for de seneste år. Og der er intet, der tyder på, at det stopper. Vi har noget unikt at tilbyde her på Bogø, og jeg tror på, at vi faktisk kan blive rigtig store på den her satsning.
Indtil videre har vi i hvert fald kun haft medvind på kundefronten, udtaler en glad Dan Holck-Hansen.

Vækstfabrikken E-handel og E-Synergi åbner den 7. september kl. 15-17. Borgmester Michael Seiding Larsen klipper snoren, og der er tale ved direktør for Forenede Dansk Internethandel (FDIH), Niels Ralund.
Initiativet hører til i bygningerne på Bakkedraget, 1, Bogø By.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail