Nu kan det lokale erhvervsliv få professionel hjælp med besparelser og optimering af erhvervsrengøring. Dette skal på sigt hjælpe lokale virksomheder med at forbedre deres konkurrenceevne eller give råd til at ansætte ekstra folk.

Jan Sørensen

Jan Sørensen

Lokalt firma fra Vordingborg
CleanConsult er et nystartet lokalt konsulentfirma, der tilbyder alle former for virksomheder samt private institutioner hjælp til at mindske rengøringsbudgetter og optimere rengøringen. Selvom firmaet er nyt, er der mange års erfaring bag.
Indehaveren, Jan Sørensen har arbejdet over 10 år i rengøringsbranchen, bl.a. som projektleder og tilbudsberegner.
I øjeblikket har Jan Sørensen ansat 2 erfarne freelancekonsulenter til at hjælpe med alle opgaverne. Målet er dog på sigt at fastansætte 4 servicekonsulenter, gerne fra lokalområdet.

”Målet for ansættelser er helt sikkert, at kunne ansætte medarbejdere fra Sydsjælland, og dermed give mit lille bidrag til at løse problematikken om den store arbejdsløshed der er på Sydsjælland ” fortæller Jan Sørensen – Indehaver af CleanConsult.

Spar mange penge
– Der er ofte store besparelser at hente, på en professionel gennemgang af virksomheders og private institutioners rengøringsaftaler.

”Vi kan ofte finde besparelser på op mod 20 til 40% på rengøringsaftaler i erhvervslivet” fortæller Jan Sørensen.

Se mere om CleanConsult her: www.cleanconsult.dk

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail