Nyt stort sæsonprogram fra Teaterforeningen Bøgestrømmen

Der er en lang række spændende teaterforestillinger at se i efteråret og vinterens løb, når Teaterforeningen Bøgestrømmen præsenterer professionelt turnéteater på små og store scener i hele Vordingborg kommune. Som en af de eneste teaterforeninger i landet lægger Teaterforeningen Bøgestrømmen mange af forestillingerne i forsamlingshuse, på Teaterhøjskolen Rødkilde og i Bio Bernhard, ud fra princippet om at “der skal være et professionelt teatertilbud, tæt på hvor du bor”.
Her er der ofte mulighed for at starte teateraftenen med en særlig teatermenu.

I årets sæsonprogram kan man bl.a. finde Det Flydende Teaters forestilling Flygt, om designikonerne PH og Arne Jakobsen – sat ind i teatrets ramme af forestillinger om kendte danskere under besættelsen. Forestillingen spiller i Ottekanten på Teaterhøjskolen Rødkilde den 19. september.

På Vordingborg Teater er der skuespil med Sonja Oppenhagen og Henrik Koefoed om den lykkelige skllsmisse (eller er det nu det?) i forestillingen Kurt & Kirsten den 5. oktober – og krigsdramaet Grounded fra altid aktuelle Teater Svalegangen den 8. november.
Klassikeren Den Lille Prins kommer som familieforestilling fra Teater Next, med en kombination af dukketeater, skuespil, levende musik og videoprojektion i Bio Bernhard i Præstø den 19. oktober.
Og komiker og skuespiller Line Svendsen kommer med et satirisk og eftertænksomt drama om udflytningen af statslige arbejdspladser i forestillingen Tørskoet, som kan ses i Lundby Medborgerhus den 2. november.

Line Svendsen er blot en af kommunens spændende teaterproducenter og det vil i sæsonens løb også være muligt at se forestillingerne Kunsten at Dø, den uforlignelige komiske klassiker med Paolo Nani og Kristjan Ingimarsson (22. februar 2019), Ingimarssons nye og meget roste performanceforestilling Morph (3. april 2019) og børneteaterforestillingen morfarMORFARmorfar med bl.a. Jens Andersen (13. april 2019). Alle er de en del af kommunens kunstnerisk ambitiøse teatermiljø.

På Vordingborg Teater kan man møde Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard i den bagvendte komedie Livet – hvor svært kan det være? (8. feb. 2019) og traditionen tro er der en ny forestilling med den fantastiske internationale dansetrup fra Dansk Danseteater den 1. marts.
Meget mere kan nævnes, men det hele kan ses – og billetter bestilles – på www.teaterforeningen.dk og i den trykte sæsonbrochure som kan hentes på biblioteket.

Tørskoet. En satire over udflytningen af statslige arbejdspladser med Line Svendsen (Teater Du Milde Himmel og Thy Teater). Medborgerhuset Lundby den 2. november 2018. Foto: Teater Du Milde Himmel

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...