Pastellas Bazar i DGI Huset Vordingborg d. 3. november 2019

Den store hal i DGI Huset Vordingborg bliver lavet om til et kæmpe secondhand marked, hvor der vil blive solgt tøj og moderne brugskunst af højere kvalitet, primært for kvinder. Der vil være 115 stande og derfor rig mulighed for at gøre et godt køb.

Der er gratis entré til bazaren for alle og der vil være stort udvalg af mad og drikke i caféen. Vandhuset vil være åbent som normalt frem til kl. 15. Der vil altså være noget for hele familien denne dag.

Pastellas Bazar blev afholdt på samme tid sidste år med samme antal stande og der var mange hundrede gæster igennem. Og kombinationen af shopping for mor og vandhus til far og barn viste sig at fungere godt og er altså en mulighed igen i år.

Tid & sted

Søndag den 3. november kl. 10 til 14 i DGI Huset Vordingborg.

DGI Huset Vordingborg
DGI Huset Vordingborg
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...