Pink Floyd Project på STARS d. 17. november 2018

Scandinavian Pink Floyd Project genopfører legendariske “Wish You Were Here” i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på, hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd.

Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter.

Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits og sjældenheder fra bagkataloget, alt sammen serveret i en lyd- og lysmæssig totaloplevelse, som bandet er blevet kendt for gennem de seneste 15 år på landevejene i ind- og udland.

“Wish You Were Here” udkom på vinyl i 1975 og ligger således midt i Pink Floyds guldalder.
Udover at rumme to af bandets største hits byder albummet også på unikke instrumentale passager, der er absolut definerende for Pink Floyds sound. “WYWH” er måske Pink Floyds mest stemningsfulde værk til dato og et album, mange vil hylde som deres absolutte no.1.

Fællesspisning

Inden koncerten er der fællesspisning, så du kan varme op med dejlig mad og hyggeligt samvær. Maden leveres af Duevangs Spisehus fra Præstø. Denne aften serveres maden ved de lange borde på Smallstars kl. 18:00. Dørene åbnes kl. 17:30. Billet til fællesspisning koster 120 kr. og købes som tilkøb til koncertbilletten. Begrænset antal pladser.

Wish You Were Here ’18
STARS // Lørdag 17.11.2018 kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Stående / Billet: 295,- / Dørsalg: 315,- / Billetter på stars.dk

 

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...