Sommerhus i Kalvehave. Foto: Campaya.dk

Sommerhus i Kalvehave. Foto: Campaya.dk

Ud af 240 sommerhuse som Campaya.dk udlejer i Vordingborg kommune var kun syv af disse ledige i uge 29, mens der kun var fem ledige i uge 30. Belægningsprocenten er således næsten 100.

På Møn har der ud af 98 sommerhuse slet ikke været nogle ledige i uge 29 og 30. Og det samme gælder for Bogø hvor Campaya står for udlejning af 31 sommerhuse.

“Når man sammenligner med tal fra hele landet er Vordingborg kommune godt med i udlejningen af sommerhuse. Vi har generelt oplevet en stigende efterspørgsel på sommerhusene i hele landet, og det er også tilfældet i jeres område, som turisterne i stigende grad søger mod. Det er i høj grad de lange kyststrækninger og den mange steder meget smukke natur i jeres område, der tiltrækker folk.”, udtaler Jesper Kamp Kruse fra Campaya.

Og han fortsætter: “Folk tiltrækkes også af den ro og idyl, der findes mange steder i Vordingborg kommune. For mange handler ferien om at få pustet ud og samlet energi sammen med gode venner eller familie, og her kan sommerhusferien noget helt specielt. Man har ofte stort fokus på samværdet og fællesskabet, når man er på sommerhustur. Vordingborg tilbyder nogle rigtige gode rammer til det, og det ser det ud til, at folk er ved at opdage.”.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail