Rejsegilde for ny Rema 1000 i Køng

22. oktober 2019

Der var stor interesse, da den kommende Rema1000 i Køng holdt rejsegilde med pølser og kakaomælk den 22. oktober 2019. 

”Hvis vi havde vidst der kom så mange, så havde vi bestilt 100 poser mere!” sagde bygherrerådgiver John Krøjmand, da han bød velkommen til håndværkere, naboer og mange andre interesserede. 

Det er en fast tradition, at Rema1000 har ’godteposer’ til håndværkerne, når der holdes rejsegilde. Og som det byder sig til ethvert rejsegilde, var der selvfølgelig også pølser og kakao.

Også de mange naboer var begejstrede for udsigten til ny butik.

”Det er rigtig dejligt – Det bliver godt, når vi ikke skal køre 15 kilometer for at handle” fortalte en af de glade naboer, mens de ventede tålmodigt i kø til pølsevognen. 

Og det varer ikke længe før der kan handles dagligvarer her, da butikken forventes at åbne den 28. november 2019.

”Jeg har alle de faste medarbejdere, jeg skal bruge, så vi er klar!” sagde Jesper Clausen, som bliver købmand i den nye butik.

Jesper Clausen bliver ny købmand med 25 medarbejdere
Foto: Daniel Irvold
Foto: Daniel Irvold
Foto: Daniel Irvold
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...