Rejsegilde på nyt Vandhus ved Panteren

24. januar 2017

Alle er velkomne, når Vordingborg Kommune i samarbejde med DGI Huset Panteren og entreprenør Morten C. Henriksen inviterer til rejsegilde på kommunens nye vandhus. Det topmoderne vandhus er et byggeri til 68 millioner kroner og vil stå klar i november 2017.

Vandhuset, som skal erstatte den nedslidte svømmehal ved Gåsetårnskolen, bliver topmoderne med et 10-baners bassin på 25 x 25 meter, en familieafdeling og velindrettede omklædningsfaciliteter. Desuden kommer der varmtvandsbassin, motionsrum, cafe, sauna og en stor udendørs badetønde.

Første spadestik til vandhuset blev taget i august sidste år, og byggeriet skal stå klar til indvielse i november i år.

Rejsegildet afholdes: Torsdag den 26. januar kl. 12.00 – 13.15 i DGI Huset Panteren, store sal Poten.

Rejsegildet markeres med taler af borgmester Knud Larsen, Entreprenør Morten C. Henriksen og bestyrelsesformand for DGI Huset Panteren, Niels Fog. Der vil være et let traktement bestående af pølser og sodavand/vand. Samtidig får man mulighed for at se nærmere på dele af byggeriet på nært hold, når man i mindre hold bliver vist rundt på dele af byggepladsen.
”Det er dejligt, at vi nu er nået så langt, at vi kan holde rejsegilde på vandhuset. Jeg er sikker på at vi med det nye vandhus kommer til at dække mange brugeres behov, og vi kan også forvente, at flere mesterskaber og stævner vil finde vej til Vordingborg. Så vi kan alle glæde os til november i år, hvor vandhuset åbner. Samtidig er vandhuset jo også endnu et skridt frem mod opfyldelsen af kommunens vision, hvor blandt andet Panterområdet med sine mange muligheder er et centralt omdrejningspunkt for kultur og idræt for alle – professionelle, motionister og glade børn og unge,” siger borgmester Knud Larsen.
Vandhuset, som er et byggeri til 68 millioner kroner, er et såkaldt OPS-projekt – et samarbejde mellem Vordingborg Kommune og en privat virksomhed. Det betyder, at entreprenørvirksomheden Morten C. Henriksen ud over at opføre vandhuset også skal stå for den tekniske drift i de første 25 år. Den daglige drift af vandhuset kommer DGI Huset Panteren til at stå for.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...