Residens Møen udvider med nyt område til café, lounge og reception

12. november 2019

I februar 2016 slog Residens Møen dørene op for et totalrenoveret hotel med 31 hotel-lejligheder, konference-faciliteter, restaurant og café. Siden da har der været mange gæster igennem hotellet og det har givet en masse erfaring, der nu bruges til at ændre en markant del af hotellet.

Christian Petersen, direktør, Residens Møen fortæller om det nye tiltag: “Det bliver hjertet i vores hotel – her vil gæsterne ankomme og samtidig vil det blive et sted hvor man kan opholde sig og nyde den flotte udsigt over Stege bugt”.

Christian Petersen, direktør, Residens Møen

Ombygningen vil både blive synlig inde og ude, da der vil komme en udbygning med stort glas-parti, der naturligvis holdes i samme stil som resten af bygningen. Derudover vil der foran komme et nyt terrasse-område med indhegning af glas-plader, så der ikke er noget der tager udsigten.

“Vi har i forvejen stor gæstetilfredshed, men jeg tror på, at det nye tiltag vil give vores gæster en endnu bedre oplevelse”, siger Christian Petersen.

Byggeriet vil stå klar inden for et par måneder så den kommende sæsons gæster har noget at glæde sig til.

Sådan kommer bygningen til at se ud, med det nye område i midten.
En del af det nye glasparti i tilbygningen
Direkte udsigt til Stege bugt
Der skal fjernes dele af den tidligere ydervæg, så der åbnes mere op til den nye tilbygning.
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...