Se / Gense Knæk Cancer – Tænd et lys Vordingborg 2019 i Vordingborg Teatersal

Stafet for Livet Vordingborg har i samarbejde med Vordingborg Kommune fået lov til at låne VU Teatersalen, så alle har mulighed for at se eller gense hele dagens arrangementer fra Knæk Cancer – Tænd et Lys Vordingborg, der foregik d. 26. oktober 2019.

Dieter Bruun, der var event manager for Knæk Cancer Vordingborg, fortæller: “Det er gratis og planen er, at folk kan komme og gå som de nu har tid og lyst til, så man behøver altså ikke at se alle 6 timer”.

Det hele blev optaget i HD-kvalitet og med lyd direkte fra lydmixer.

Visningen foregår d. 1 februar 2020 fra kl. 12.00 i VU Teatersalen, Chr. Richardtsvej 43 i Vordingborg – se programmet her:

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...