Sensommer- og efterårsprogram med aktiviteter for børn og voksne på Danmarks Borgcenter

På Danmarks Borgcenter har de sammensat et sensommer- og efterårsprogram med aktiviteter for børn og voksne. Det foregår både inden- og udendøre, og på den måde sættes hele museets område og mange fine faciliteter i spil.

FOREDRAG MED LEONORA CHRISTINA SKOV

Mød forfatteren Leonora Christina Skov på Danmarks Borgcenter 24/10 kl. 19-21, og hør hende fortælle om romanen Den, der lever stille.

I 2018 udgav Leonora Christina Skov sin erindringsroman, som hun vandt De gyldne laurbær for. Forfatteren tager tilhørerne med behind the scenes i sin proces, ind i dét univers hun befinder sig i, når hun skriver, og giver et indblik i sin undergangs- og genskabelseshistorie. En fortælling om skyld, svigt og mod. Hun kommer også til at tale om fremtiden, den næste bog, arbejdet med den mulige filmatisering, og det er selvfølgelig muligt at købe og få signeret bøger.

Leonora Christina Skov har optrådt for udsolgte sale siden 2018, hvor bogen udkom, og er for første gang i Vordingborg med sit foredrag. Oplev et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og spørgsmål fra salen.

Foredraget foregår indenfor på museets trappescene. Billetter koster 255 kr. pr. person og kan købes i museets billetsalg og på Ebillet.dk.

YOGA PÅ BORGEN

Hvad er bedre end at starte dagen med en times yoga i det fri? Kom med til morgenyoga på Borgterrænet i Vordingborg lørdag 10. og 24. august og 7. og 14. september. Alle dage kl. 08.30 og hvis vejret er dårligt, rykkes der indenfor i vores stemningsfulde udstillingshus.

Her vil yogalærer Laura Betak Sparholt føre dig gennem en times blid yoga, hvor der gennem stræk og afslapning arbejdes med smidighed, balance, styrke og kropsbevidsthed. Der veksles mellem stående, siddende og liggende stillinger.

Man mødes ved museets billetsalg. Medbring selv yogamåtte og evt. tæppe og håndklæde.
Prisen er 85 kr. pr. person og kan købes i museets billetsalg eller på Ebillet.dk.

EMIL OG TRÆMAND NR. 100

Er du og dine børn (også) Emil fra Lønneberg-fans? Så er teaterstykket Emil og træmand nr. 100 helt sikkert noget for jer! 18. august kl. 10.30 og kl. 12 opfører Teater Aspendos teaterstykket Emil og træmand nr. 100 – naturligvis tro mod Astrid Lindgrens fortælling om den frække Emil fra Lønneberg.

Teater Aspendos ønsker at lave en nærværende fortælling, der både kan vække genkendelse hos faste Emil-fans, men også være en introduktion til fortællingen for nye læsere. Målet er at formidle Astrid Lindgrens fantastiske sprog og fine historie – og minde om, at Emil måske nok er film, tv og musical, men først og fremmest om gode historier!

Stykket foregår udendørs på skrænten bag museet med udsigt over voldgraven. Billetter koster 25 kr. pr. person og kan købes i museets billetsalg og på Ebillet.dk.

EKSKLUSIVE OMVISNINGER PÅ MASNEDØ FORT

Er du vild med koldkrigshistorier, er borgcenterets omvisninger på Masnedø Fort lige noget for dig. Borgcenterets dygtige guide fører dig igennem fortets betydning for Danmarks forsvar i 1. og 2. verdenskrig og fortæller om de forberedelser, man gjorde sig, hvis 3. verdenskrig skulle blive en realitet.

Danmarks Borgcenter afholder eksklusivt to rundvisninger på Masnedø Fort denne sæson à en times varighed. De finder sted 11. og 25. August, begge dage kl. 13.

Man mødes på parkeringspladsen ved Fortvej 8, 4760 Vordingborg.
Prisen er 95 kr. pr. person, og billetter kan købes forinden i museets billetsalg eller på Ebillet.dk. Der kan også betales med Mobilepay ved fremmøde.

JOHNNY CASH KONCERTFOREDRAG

På borcenterets stemningsfyldte trappescene kan man 28/11 kl. 19-21 opleve Dennis Lydom fortælle om Johnny Cash og fremføre hans sange.
Væbnet med sin guitar og autentiske stemme fremfører Dennis Lydom Cashs sange lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment.

I foredraget følger vi Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig
bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cashs op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier.

Koncertforedraget varer 2 x 40 minuter. Billetter koster 100 kr. pr. person og kan købes i museets billetsalg og på Ebillet.dk

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...