Vordingborg Handelsforening og Danmarks Borgcenter inviterer til Skt. Hans aften med bål, bueskyttere og live koncert på ruinterrænet i Vordingborg – og selvfølgelig er der bestilt vidunderligt vejr, så Bål på Borgen bliver en skøn og uforglemmelig midsommeraften.

Tag hele familien med til et skønt og stemningsfuldt arrangement med musik, hygge, aktiviteter, fællessang, båltale og ikke mindst et stort Skt. Hans bål ude midt i voldgraven. Oplev de mange sjove og udfordrende aktiviteter for store og små; bag lækkert snobrød, lær riddermanerer på Ridder Johns Væbnerskole, skyd med bue og pil, prøv en rustning, sving et sværd og meget, meget mere.

På scenen ved voldgraven spiller Jakob Sveistrup, dansk sanger og komponist med hang til Soul og Funk – hvem husker ikke hittet Jeg tænder på dig, som vi måske også får at høre til koncerten.

Den Botaniske Have står i fuldt flor og landskabsarkitekt Mette Larsen, Danmarks Borgcenter, inviterer til en guidet omvisning og fortæller om det spændende planteliv i haven.

Årets båltaler er Ann Descroix, rektor på ZBC, og traditionen tro vil dygtige bueskytter fra Vordingborg Bueskyttelaug, med et hav af flammende pile sætte gang i det store Skt. Hans bål.

Kom tidligt – børneaktiviteterne starter allerede kl. 18.00 og salgsboderne åbner kl. 18.30. Café Borgen tænder op i grillen og serverer lækre pølser samt og kaffe/kage, og Kaffebønnen frister med flødeboller og chokolade. Medbring gerne selv madkurven og nyd en lang og skøn midsommeraften på borgen.

Læs mere og se programmet for Bål på Borgen på www.danmarksborgcenter.dk

Arrangementet er blevet til i et samarbejde med Sydsjællands Tidende, Othello Konditoriet, Vordingborg Produktionsskole, Vordingborg Bueskyttelaug samt Vordingborg Kommune.

Sted: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, Vordingborg

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail