9. april 2017 spilledes sidste kamp i Turneringssæsonen for SHK, forude venter Sjællands Mesterskaberne for 2 hold og diverse stævner.

Det har været en flot og historisk sæson i SHK, med Dame Serie 1´s oprykning til Kvalifikationsrækken, 1. plads til Dame Serie 3, plus plads ved Sjællands Mesterskaberne på hjemmebane i VU Hallen 22. april, 1. plads i Rækken til U16 Piger, 1. plads i rækken til U16 drenge og plads til Sjællands Mesterskaberne den 22. april i Roskilde.

Udover disse topresultater i klubben har de øvrige hold klaret sig flot og ikke mindre end 3 andre hold havde helt frem til sidste spillerunde mulighed for at komme til Sjællands Mesterskaberne, med sejre.

Udviklingen er klar og opadgående, der præsteres flot til træning og kamp hele vejen rundt, og der ydes en stor indsats af de mange frivillige trænere i klubben og andre frivillige omkring klub og hold for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

I påsken skal u14 og 16 piger og drenge til stævne i Holland, et stævne som man i klubben ser meget frem til og glæder sig til at følge.

Ugen efter i weekenden 22. og 23. april skal U10 piger med 2 hold, U10 drenge og u14 piger til HariboCup og vise den grønne trøje frem, og det er altid spændende at følge weekenden igennem.

Efter stævner og SM er afsluttet begynder optakten til næste sæson og dermed skiftet i årgangene frem mod sommerferien hvor flere hold vil deltage i Beachstævner op til sommerferien.

Så selvom sæsonen er ved at være slut er man langt fra færdige med at spille håndbold i SHK, der er aktivitet hele vejen frem til sommerferien

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail