Sommeraftener i Bårse Præstegård – Livemusik og fællesspisning under åben himmel

Corona-pandemien har påvirket os alle og STARS er glade for at være igang igen, men vi ser stadig frem mod en sommer, hvor mange af de store udendørs musikoplevelser er aflyst.

Det vil STARS gerne gøre noget ved og har derfor i samarbejde med Bullet Booking, arrangeret fire aftener med livemusik og fællesspisning under åben himmel i juli måned.

Det hele kommer til at foregå under det store træ på den hyggelige gårdsplads ved Bårse Præstegård og ophavsmanden til idéen er Jesper Kemp fra Bullet Booking. Jesper er født og opvokset i Bårse, men har i over 20 år slået sine folder som musikbooker i hele landet. Men hvad gør man når arbejdsdagen primært består i at rykke rundt på allerede planlagte koncerter og ens barndomshjem pludselig står tomt – man ser muligheder, i hvert fald hvis man er Jesper.

”Efter mere end et år med afstand og afspritning, har vi brug for noget at glæde os til – sammen! Præstegården er mit barndomshjem og da min mor netop er fraflyttet, er der opstået en enestående mulighed for at skabe fire fantastiske aftener med fællesspisning og livemusik lige midt i Baarse. Menighedsrådet var med på idéen, men jeg havde brug for en professionel samarbejdspartner og her var det oplagt at spørge Simon Sandfeld fra det regionale spillested STARS, som heldigvis også var med”.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Jesper Kemp (tv) og Simon Sandfeld (th) fra gårdspladsen ved Præstegården, hvor arrangementerne skal foregå.

De fire aftener byder på hvert deres livenavn, der lægger vejen forbi Bårse for at samle byen til fælles oplevelser i de lyse sommeraftener. Koncerterne foregår de fire onsdage i juli og starter kl. 18. Hver koncert efterfølges af et lækkert aftensmåltid, der leveres af Samlingshuset i Bårse.

Første gang er den 7. juli med Uffe Lorenzen, kendt fra Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Onsdag den 14. juli er det den lokale Marc Facchini, der kommer med sine moderne visesange og den 21. juli kan man glæde sig til at opleve Billie & the Bell anført af Billie Koppel, der er datter af Anisette fra Savage Rose. Den sidste aften er onsdag den 28. juli, hvor det er den meget populære Katinka i et duo setup, der kigger forbi.

Hvis det danske sommervejr tillader det, vil koncerterne finde sted under åben himmel akkompagneret af solsortesang i den lune aftensol – men skulle vejrguderne have andre planer, vil arrangementet rykke ind i tørvejr, i gårdens lade.

Billetterne koster 305 kr. pr. aften inkl. mad, og kan købes på stars.dk eller lokalt i Dagli’Brugsen Bårse. Her er det også muligt at købe en partout billet til alle fire aftener for 880 kr.

Musikprogrammet

 

7. juli – Uffe Lorenzen

Uffe Lorenzen

 

14. juli – Marc Facchini

Marc Facchini

21. juli – Billie & the Bell

Billie & the Bell

 

28. juli – Katinka (duo)

Katinka

 

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

Charlie Chaplins barnebarn på WAVES Festival 2021

Charlie Chaplins barnebarn på WAVES Festival 2021

Med 30-års jubilæet for WAVES Festival bringer egnsteatret Cantabile 2 endnu engang performancekunst og gadeteater i verdensklasse til Vordingborg. I år kan publikum som noget særligt opleve Charlie Chaplins barnebarn, som er på årets festivalprogram. WAVES Festival...

STARS præsenterer Burgere & Blues

STARS præsenterer Burgere & Blues

Sommeren er kommet og vi slutter forårssæsonen af, og fejrer at musikken igen kan spille live, med en lækker omgang blues og burgere i STARS' hyggelige gård fredag den 2. juli. Arrangementet starter kl. 17 hvor SmallStars Blues Band går på scenen og giver et par numre...

Skal Vordingborg by have fibernet?

Skal Vordingborg by have fibernet?

Først - denne artikel er ikke et betalt indlæg og er altså ikke en reklame. Den er blot et oplæg til diskussion om hvorfor eller hvorfor ikke indbyggere i Vordingborg by benytter chancen for at få tilknyttet fibernet til deres bolig. Lige for tiden kører Fibia en...