Lokal rockband gendannet efter 15 år.

Rockbandet Soon Amy, der har haft sin gang i det sydsjællandske og mønske i mange år både sammen og hver for sig, er gendannet efter 15 års pause.

Bandet, der består af – Stine Budtz (Lead vokal), Per Breitenstein Jørgensen (Lead guitar), Lasse Boe Jensen (Trommer) og Jens Galdsgaard (Bas), har betrådt de fleste rock scener for år tilbage. Lige fra den lokale musik begivenhed WUMF, hvor de blev nr.1, til DM i Rock, diverse lokal festivaler og meget mere.
Nu er de tilbage med et helt nyt og unikt materiale der ligger i genren fra det lidt bløde over til det mere hårde rock, med engelsk lyrik der afspejler alle mands virkelighed.
Forsanger Stine Budtz har de sidste 8 år været et kendt ansigt i Vordingborg duoen Stine og Martin men er nu klar til at vise det sydsjællandske en mere rocket version af sig selv, sammen med resten af Soon Amy.
Så efter seks intense måneder i øvelokalet er Soon Amy klar til at rocke på scenen igen – med helt nyt og friskt materiale direkte fra rockens undergrund.

Den første koncert er lørdag d.13. september 2014 på Kafé Ann´en i Vordingborg, dørene åbner kl. 21 – billetter 60 kr kan købes i forsalg på Kafé Ann´en og døren.

Kontaktinfo: Booking stinebudtz@gmail.com. – https://www.facebook.com/pages/Soon-Amy/220062234853667

Soon Amy

Soon Amy

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail