vordingborg-erhverv-go-online

De fleste virksomheder har i dag en hjemmeside, et digitalt visitkort, som potentielle kunder kan finde i bunken af google-resultater. Men der er også mange der efterspørger hjælp til at opdatere eller i det hele taget at komme i gang med at digitalisere deres forretning. Det vil Vordingborg Erhverv nu gøre noget ved.

Derfor har de taget initiativ til ”Go Online”, en række kursusgange med fokus på digitalisering for erhvervsdrivende, som skal hjælpe til at flere lokale virksomheder får optimeret deres online tilstedeværelse. Og det hele tager udgangspunkt i det lokale.

Fire lokale erhvervsdrivende med hver deres speciale inden for henholdsvis hjemmesider, webshops, webudvikling, tekst, billede, video og grafisk design, har valgt at sige ja til at hjælpe med at løfte den digitale tilstedeværelse for virksomhederne i Vordingborg kommune.

”Vi er i dialog med rigtig mange virksomheder og vores vejledninger viser entydigt, at vi skal gøre mere ved digitaliseringen af forretningen. Det er et must i dag at tænke det ind i forretningen, og helst fra starten. Og så giver det rigtig god mening at vi bruger de kompetencer vi allerede har i erhvervslivet til at løfte niveauet.” fortæller erhvervsservicechef Dan Holck-Hansen fra Vordingborg Erhverv.

Uanset om man blot trænger til at få opdateret sin hjemmeside fra begyndelsen af 00’rne, om man gerne vil blive skarpere på at skrive fængende opslag og få flere følgere på sociale medier, eller om man ønsker at gøre sin butik digital og forstærke og øge sit salg med en webshop – så er Go Online løsningen for de lokale erhvervsdrivende, som gerne vil optimere deres digitale brand.

Ofte er det dog en udfordring for mindre virksomheder at finansiere udarbejdelsen af en professionel digital identitet. Men det er der råd for i Vordingborg. Sparekassen Sjælland er nemlig gået med i projektet Go Online og tilbyder derfor de deltagende virksomheder et favorabelt erhvervslån, med henblik på at få løst nogle af de opgaver som kurset giver anledning til.

”Vi vil gerne støtte op om projektet og ønsker at bidrage til at gøre det nemt og attraktivt at drive forretning i Vordingborg – derfor har vi sammensat en finansieringspakke særligt til deltagerne på Go Online.” fortæller filialdirektør Erik Filtenborg fra Sparekassen Sjælland i Vordingborg.

Kunne du tænke dig at deltage på Go Online, så kan du tilmelde dig på www.vordingborgerhverv.dk/arrangementer

Fakta om Go Online:

Go Online er et lokalt initiativ startet af Vordingborg Erhverv, som skal styrke de lokale virksomheders online tilstedeværelse.
Der afholdes Kick-off mandag den 14. november 2016.

Fire lokale virksomheder har sagt ja til at undervise på Go Online:
• Kim Ingemann Erichsen, Peak Production
• Lene Tissot Koch, Ord for ord
• Morten Pihl, Morten Pihl Design
• Anders Bo Jensen og Mads Rasmussen, Fjong

På kurset kommer deltagerne omkring forskellige emner:
• Digital Strategi/Branding
• Visuel Identitet
• Sprog, tekst, billede og video
• Hjemmeside og webshop
• SEO / Google Analytics
• Digital markedsføring
• Sociale medier

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail