STARS og KUN FOR FORRYKTE præsenterer Freddy & the Phantoms, Michel Belli og Walther

Kun For Forrykte Festival og Stars præsenterer en dejlig buffet af Rock og Folk – når Freddy And The Phantoms, Walther og Michel Belli lægger vejen forbi Vordingborg.

Hippie-festivalen fra Stubbekøbing Kun For Forrykte Festival – som i år er rykket til 27. og 28. august, er denne aften på STARS “vært” med nogle af de helt nære venner, og en del af billetindtægten + salg af merchandise mm. går til at støtte festivalens fortsatte virke i år og fremadrettet.

“Vi synes det er helt oplagt at vi her i forsommeren slår os sammen med vores gode venner fra Stars til at markere at festivalen og rockmusikken snart er klar til at vende tilbage til livescenen igen – vi hungrer alle for at komme på “græs” og møde vores fantastiske publikum igen” udtaler festivalleder Frederik Schnoor, som også er frontmand i Freddy And The Phantoms.

Freddy And The Phantoms

Bandet befinder sig musikalsk et sted imellem amerikanske Clutch og Deep Purple.
På det nyeste album ’A Universe from Nothing’ (april 2020) tages favntag med så vidtløftige emner som universets tilblivelse og den globale klimakrise.
Det tunge emnevalg har også medført et tungere og hårdere musikalsk udtryk hos bandet, en musikalsk transformation som har sendt bandet ind i et nyt heavy og scifi-rock univers, men uden at slippe bluesmusikkens grundlæggende DNA.

Michel Belli

Michel spiller til dagligt med bandet Den Syvende Søn. Han har siden deres første album i 2013 helliget sig at spille med bandet. Men efter at have været en del af Roots machine det sidste halvandet år, hvor et kollektiv af sangere en gang om måneden mødes på Mojo i København, og spiller egne sange solo for publikum, har Michel fået en stor lyst til at tage på tur alene.
Michels repertoire vil byde på sange fra hans bagkatalog der tæller fem albums. De sange og nogle af de sange han har skrevet til sin far, vil der blive plads til på en sådan aften. Og hvis aftenen inspirerer til det er der også mulighed for at spille nogle af de sange der har haft indflydelse på Michel musikalsk.

Walther

En energisk, levende og eftertænksom oplevelse er hvad publikum får med sig, når Walther indtager scenen med sin guitar og sine nærværende danske sange. Med tekster om alt fra miljødebat, kønsroller og livets mange facetter, sættes tankerne igang.

STARS // Lørdag den 12. juni 2021
Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00 – Koncerten er siddende
Forsalg: 195,-
Dørsalg: 215,-

Billetter købes på stars.dk
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

Charlie Chaplins barnebarn på WAVES Festival 2021

Charlie Chaplins barnebarn på WAVES Festival 2021

Med 30-års jubilæet for WAVES Festival bringer egnsteatret Cantabile 2 endnu engang performancekunst og gadeteater i verdensklasse til Vordingborg. I år kan publikum som noget særligt opleve Charlie Chaplins barnebarn, som er på årets festivalprogram. WAVES Festival...

STARS præsenterer Burgere & Blues

STARS præsenterer Burgere & Blues

Sommeren er kommet og vi slutter forårssæsonen af, og fejrer at musikken igen kan spille live, med en lækker omgang blues og burgere i STARS' hyggelige gård fredag den 2. juli. Arrangementet starter kl. 17 hvor SmallStars Blues Band går på scenen og giver et par numre...

Skal Vordingborg by have fibernet?

Skal Vordingborg by have fibernet?

Først - denne artikel er ikke et betalt indlæg og er altså ikke en reklame. Den er blot et oplæg til diskussion om hvorfor eller hvorfor ikke indbyggere i Vordingborg by benytter chancen for at få tilknyttet fibernet til deres bolig. Lige for tiden kører Fibia en...