STARS præsenterer: Americana Sessions: David Francey(CA)

Søndag 27. september 2015 // OBS: Koncerten er på Danmarks Borgcenter
Koncerten starter kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19:00 // Siddende

Billetter: Standard 125,- // Studie 80,-
købes i forsalg på STARS.DK eller på bibliotekerne i Præstø, Stege og Vordingborg. Resterende billetter sælges ved indgangen.
SMALLSTARS danner normalt rammen omkring the Americana Sessions, hvor den lokale kapelmester MC Hansen og hans band The Sentimentals præsenterer stærke amerikanske sangskrivere og historiefortællere med country i hjertet og rock’n’roll i blodet.

OBS: Denne koncert afholdes på Danmarks Borgcenter i udstillingsbygningen! Det er muligt at spise på Restaurant Borgen inden koncerten. Ring på tlf. 40 34 55 95 for at bestille bord.

David Francey er født i Skotland men flyttede som barn med sine forældre til Canada. Han er uddannet tømrer, og han gjorde først sin entré på musikscenen i en sen alder, men har ikke spildt tiden. Ti albums er det indtil videre blevet til, tre gange har han vundet Canadas fornemste musikpris, en JUNO award, to gange har han modtaget en Canadian Folk Music Award, og i 2008 fik han den prestigefyldte SOCAN Folk Music Award. Priser eller ej – først og fremmest skriver han nogle fantastiske sange der leder tankerne hen på Leonard Cohen, James Taylor og Donovan.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...