Anne Linnet, musikere, forfatter, sangskriver

Anne Linnet, musikere, forfatter, sangskriver

Anne Linnet med band

Fredag 16. oktober 2015 

Koncerten starter kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19:00 // Nummerede siddepladser
 
Billetter: Standard 280,- // Studie 250,- 
købes i forsalg på STARS.DK eller på bibliotekerne i Præstø, Stege og Vordingborg. Resterende billetter sælges ved indgangen.

Anne Linnet er tilbage med et nyt album, der bugner af gode popnumre med tekster og melodier, som vi kender Anne Linnet bedst. Pladen er indspillet med et yderst veloplagt band, og i oktober tager Anne Linnet og bandet på en større tourné landet rundt for at spille både nye og gamle sange.Anne Linnet, som har mere end 40 år bag sig i sin musikkarriere, har blandt andet givet os moderne klassikere som ´Tusind Stykker´, ´Smuk og Dejlig´, ´Glor på Vinduer´ og ´Barndommens Gade´.

Anne Linnet har desuden modtaget IFPI´s Ærespris, som gives for hendes samlede karriere og for hendes betydning for dansk musik.

Nu er Anne så tilbage med endnu et stærkt album, der melder om en varmere sound end de forrige udgivelser. Den er kort sagt mere organisk end elektronisk med numre, der er akustisk orienterede, med fine referencer til artister så forskellige som Sheryl Crow, Cardigans og Danseorkestret.

Til koncerten i Vordingborg Teatersal vil Anne Linnet og hendes velspillende band gi´ publikum en oplevelse med numre fra den nye plade samt de klassikere, langt de fleste af os kan synge med på.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail