STARS præsenterer Beldring-Riis

Sangskriverne Anders Riis og Mads Beldring har slået tøjlerne sammen på en fælles tour, og gæster i den forbindelse Stars.

Med sig har de et band bestående af ingen ringere end, Simon Toldam, Jakob Falgren og Frederik Hauch.

Både Mads Belding og Anders Riis er sangskrivere, der arbejder med poesien som det helt centrale. Kan du lide Nikolaj Nørlund, Niels Skousen, Allan Olsen, eller Guldimund, vil det være en god ide at kikke forbi.

Om Anders Riis
Anders Riis har netop udgivet albummet opdrift.
Et album der omhandler voksenlivets kompleksitet, og om som kræser om følelser som apati og desillution, men også om den opdrift der indtræffer når man kommer igennem livets kriser.

Opdrift’ er Anders Riis’ andet udspil i eget navn med dansksprogede sange. Det er indspillet i Lundgaard Studiet sammen med Anders’ faste backingband samt med bidrag fra Jacob Haugaard, Lise Westzynthius og Gustaf Ljungreen. Albummet følger op på debutten ”Alt Væk’ fra 2017. Tidligere har Riis udsendt tre kritikerroste album med engelsksproget materiale under navnet Southern Gothic Tales, hvor mange vil genkende sangene ‘Small Town Choir’ og ‘Burned Out Elvis’ fra DR’s populære programserie ‘Gintberg På Kanten’.

Om Mads Beldring
Mads Bedring skriver enkle sange, der afspejler tilværelsens mangetydige, mangfoldige væsen. Vreden, glæden og kærligheden er dybt forbundne og trækker i hinanden. Sangene emmer af håndspillet oprigtighed og dybe lyriske kvaliteter.

De musikalske inspirationer hentes i alt fra Mali-blues og etiopisk funk til nordiske folkeviser og eksperimental freeform, og lyrisk læner han sig op ad koryfæer som Cohen, Sebastian, Schade, Benny Andersen og C.V. Jørgensen. Men i Beldrings hænder, hoved og hjerte bliver det hans eget.

Beldring-Riis
feat. Simon Toldam, Frederik Hauch og Jakob Falgren

STARS // fredag den 11. juni 2021
Showstart kl. 20:00 // Døre kl. 19:00 – Koncerten er siddende

Forsalg: 150,-
Dørsalg: 170,-

Billetter købes på stars.dk

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

Charlie Chaplins barnebarn på WAVES Festival 2021

Charlie Chaplins barnebarn på WAVES Festival 2021

Med 30-års jubilæet for WAVES Festival bringer egnsteatret Cantabile 2 endnu engang performancekunst og gadeteater i verdensklasse til Vordingborg. I år kan publikum som noget særligt opleve Charlie Chaplins barnebarn, som er på årets festivalprogram. WAVES Festival...

STARS præsenterer Burgere & Blues

STARS præsenterer Burgere & Blues

Sommeren er kommet og vi slutter forårssæsonen af, og fejrer at musikken igen kan spille live, med en lækker omgang blues og burgere i STARS' hyggelige gård fredag den 2. juli. Arrangementet starter kl. 17 hvor SmallStars Blues Band går på scenen og giver et par numre...

Skal Vordingborg by have fibernet?

Skal Vordingborg by have fibernet?

Først - denne artikel er ikke et betalt indlæg og er altså ikke en reklame. Den er blot et oplæg til diskussion om hvorfor eller hvorfor ikke indbyggere i Vordingborg by benytter chancen for at få tilknyttet fibernet til deres bolig. Lige for tiden kører Fibia en...