Så er der rock! STARS præsenterer Electric Guitars

Fredag // 16.02.2018. Start kl. 21:00 // Døre kl. 20:00.

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Siddende // Billet: 185,- // Studerende + ung u. 18: 155,-
Billetter købes på stars.dk

Mika Vandborg og Søren Andersen vil ud og lege igen!
Drengene i ELECTRIC GUITARS er igen på tour – og er der noget, de sidste år har vist, så er det, at publikum vil lege med!

Bandet, publikum og pladeproduktion har stadig vokseværk, og på kort tid er de blevet garanter for et superfedt, høj-energisk rock-show med lir, tråd, spilleglæde og attitude for alle pengene!

De har cementeret sig som Danmarks guitarhelte nr. 1, spilleglæden river stadig i læderbuksen, bandet er bedre end nogensinde, og nu er de altså klar til at lege igen.

Vil du høre et band, hvor guitaren, spilleglæden og den klassiske rock er helt i front, så er der ingen som Electric Guitars i det ganske kongerige!

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...