STARS præsenterer SmallStars Songwriters feat. Henrik Winthereik

SmallSTARS Songwriters er en aften, der tager tekster og sangskrivning alvorligt, og som tilbyder en scene, hvor du kan dele dine egne sange med publikum og andre sangskrivere.

Denne aftens gæst er HENRIK WINTHEREIK som vil åbne aftenen med at dele nogle sange. Derefter bliver scenen givet fri, og alle er velkomne til at komme op og dele en sang.

Henrik Winthereik studerer sang på konservatoriet i Aalborg, har lavet musicals siden 2003 og elsker fascinerende fortællinger og smukke melodier.
Denne aften skal vi høre Henriks danske repertoire af sange fanget i hverdagens øjeblik, skærpet med blyant og musik. Melodierne er essentielle og fængende, så publikum hurtigt føres ind i hver enkelt sangs billedrige og stemningsfulde sjæl. Nogle sange er filmiske, andre øjebliksbilleder – og de er alle sammen lige til jer.
___

Hvis du vil spille, kan du melde dig til på forhånd ved at skrive til andy@stars.dk, eller du kan møde op på dagen og melde dig til inden kl. 19:30. STARS har et klaver stående, og ellers skal du bare tage dit eget instrument med, hvad enten du akkompagnerer dig selv på guitar, harmonika eller sav. Du må også gerne have en ven med, der kan spille til, hvis du har lyst – det vigtige er, at alle genrer er velkomne, bare du selv har skrevet musikken eller teksten.

STARS // Torsdag den 27. maj 2021
Start kl. 19:00 // Døre kl. 18:30 – Siddende
Entré ved indgangen: 20,-

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

Charlie Chaplins barnebarn på WAVES Festival 2021

Charlie Chaplins barnebarn på WAVES Festival 2021

Med 30-års jubilæet for WAVES Festival bringer egnsteatret Cantabile 2 endnu engang performancekunst og gadeteater i verdensklasse til Vordingborg. I år kan publikum som noget særligt opleve Charlie Chaplins barnebarn, som er på årets festivalprogram. WAVES Festival...

STARS præsenterer Burgere & Blues

STARS præsenterer Burgere & Blues

Sommeren er kommet og vi slutter forårssæsonen af, og fejrer at musikken igen kan spille live, med en lækker omgang blues og burgere i STARS' hyggelige gård fredag den 2. juli. Arrangementet starter kl. 17 hvor SmallStars Blues Band går på scenen og giver et par numre...

Skal Vordingborg by have fibernet?

Skal Vordingborg by have fibernet?

Først - denne artikel er ikke et betalt indlæg og er altså ikke en reklame. Den er blot et oplæg til diskussion om hvorfor eller hvorfor ikke indbyggere i Vordingborg by benytter chancen for at få tilknyttet fibernet til deres bolig. Lige for tiden kører Fibia en...