Stjernerække af danske bluesmusikere hylder Robert Johnson på STARS d. 18. oktober 2019

Så er der guf for guitarentusiaster og blues-elskere. Robert Johnson var tilbage i starten af sidste århundrede manden bag mange af de numre vi i dag kender som blues-standards. Han nåede fra 1936-37 at indspille 29 sange, der fik stor indflydelse på vestlig musik. 

Hans sangskrivning bliver hyldet denne aften med hele fire guitarister i front. Kenn Lending, Nisse Thorbjørn, Tim Lothar og legenden Troels Jensen er taget på tour sammen og fortolker alle hans 29 skelsættende sange. Det bliver en helt unik oplevelse!

Et godt tilbud

Du kan spare 100 kr. ved at købe en partout-billet gældende til VESTBO TRIO + UFFE STEEN TRIO og til ROBERT JOHNSON hyldest koncerten d. 18. oktober.

Tid og sted

STARS // Fredag den 18. oktober 2019 
Show kl. 21:00 / døre kl. 20:00 
Forsalgsbillet: 175,- / Pris i døren 195,-
Billetter købes på stars.dk
STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...