Svar fra Thorbjørn Kolbo på læserbrev fra Vordingborg Badminton Klub

6. oktober 2019

Thorbjørn Kolbo har svaret følgende til Vordingborg.net på læserbrevet fra Vordingborg Badminton Klub:

Jeg ser frem til en god og positiv dialog med Vordingborg Badminton klub. Jeg har derfor også allerede kontaktet og aftalt at mødes med Jesper, således at vi sammen kan få lagt en god plan for dialogen om fremtiden for Vordingborg hallen.

En fælles proces er dog tidligere besluttet af KIF-udvalgt og udmeldt i forbindelse med offentliggørelsen af facilitetsrapporten. Heri fremgår det at man først ønsker at varetage de straks-udfordringer der er beskrevet i vores facilitetrapport omkring vores haller. Først i det nye år starter vi en fælles proces med bl.a vores råd. Her skal de fremtidige forhold og planer udarbejdes og efterfølgende indstilles til vores kollegaer i kommunalbestyrelsen.
Et nyt spring og bevægelsescenter er dog at finde i kommunens budget for 2019 og overslagsårene 2021/2022. Derfor er jeg selvfølgelig ked af beskyldningerne fra Vordingborg Badmintonklub, tiltrods for at de er blevet gjort opmærksomme på kommunens 2019 budget.
Men jeg vælger også at støtte op om Springtosserne, da jeg tror på vi kan mere når vi står sammen. Men for mig viser hele denne debat også præcis hvorfor en langsigtet plan på idrætsområdet er nødvendig. Så alle ved hvornår vi gør hvad.
Lad os i stedet sammen skabe fantastiske forhold for fritiden og fællesskabet i hele vores kommune. Så må en kvalificering af de endelige projekter, vise hvad det koster når vi kender svarene fra kommende beregninger og udbud.
Thorbjørn Kolbo

Dette er svar på et indlæg til debat som Vordingborg.net har modtaget. Indlægget er udtryk for skribentens holdning.

Det er et svar på dette læserbrev: Læserbrev: Er Vordingborg hallen dødsdømt på forhånd af KIF udvalgets formand?

Har du et emne som du gerne vil have til debat og som kan udtrykkes inden straffelovens og presseetikkens rammer er du velkommen til at sende et læserbrev til mail@vordingborg.net
Det er udelukkende Vordingborg.net’s afgørelse om et fremsendt læsebrev offentliggøres eller ej.


 

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...