Gode dage ved DM kortbane 2018 i Vejle for Philip Krogh Brønnicke, der er fra Vordingborg og er tilknyttet Køge svømmeklub.

Efter et år med sygdom og store nedture, har det været en svær kamp for Philip at komme tilbage. Men stædighed og hårdt arbejde belønnede sig. Philip Krogh Brønnicke indledte i torsdags med en ok 100 IM efterfulgt af 800 fri hvor han fik en flot 7. plads i ungdomsgruppen og nr. 11 i åben klasse.

Fredag formiddag havde han stadig ikke helt troen på at det kunne lade sig gøre. Men fredag aften til finale i 400 IM kunne lyset anes for enden af tunnellen. En super flot medley med 2,5 sek. personlig rekord gav ham en sølv medalje i ungdomsgruppen og nr. 5 i åben klasse. Og 15 sekunder hurtigere end for bare en måned siden.

Lørdag stod på det største favorit løb 200 fly, hvor Philip fik en finale plads. Ikke engang 1 time efter skulle 1500 fri lige overstås. Hans 2 år gamle personlige rekord blevet fortid. Endelig og længe ventet.

Søndag begynder armene at blive lidt lange og tunge på alle. Men han svømmer sig i finalen på 200 IM og 400 fri. I 200 IM en personlig rekord med 2 sek., en 4.plads i ungdomsgruppen og nr.11 i åben klasse.

Hans 400 fri har ikke kørt voldsomt godt men vilje gav en flot tid 4.05.13. Og hele 9 sek. skåret af på én måned. Hårdt arbejde belønner sig, men troen på at tingene kan lade sig gøre, det rykker lige så meget – hvis ikke mere.

 

Philip Krogh Brønnicke,

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail