Sydsjællands Håndboldklub afholder skolehåndboldstævne i to haller på én gang

6. november 2019

Onsdag d. 6. november 2019 er en spændende dag i Sydsjællands Håndboldklub – klubben afholder nemlig skolehåndboldstævne i to haller i Vordingborg.

VU Hallen & DGI Huset huser mellem kl. 8.30-13.00 stævne for Gåsetårnskolen & Kulsbjerg Skolens 2. og 3. klasser som de seneste 5 uger har modtaget undervisning i håndboldsporten af frivillige fra Sydsjællands Håndboldklub i samarbejde med klasselærerne fra skolerne.

Her har eleverne øvet deres tekniske kunnen gennem gentagne kastegribeøvelser og skudøvelser. Derudover er eleverne blevet trænet i håndboldens taktiske element gennem små træningskampe, der vil udvider elevernes forståelse af hvordan man spiller håndbold som et hold. Det udmønter sig nu i et afsluttende stævne.

Unikt fællesskab

For håndboldklubbens side er målet for forløbet at få vakt elevernes glæde og begejstring for håndboldsporten. Uanset niveau er håndbold en god måde at komme ud og få brændt noget af den energi af som de 8-10-årige er fyldt op med og samtidig blive en del af et unikt fællesskab.

For klubben er det afgørende at opnå en stor base på de mindste årgange. Det er et kendt faktum at jo ældre børnene bliver, jo flere falder fra. Derfor er de yngre årganges tilknytning altafgørende for at udvikle håndboldklubben og sikre at samtlige årgange i fremtiden har et hold.

Igennem forløbets hidtidige levetid har SHK oplevet en stor begejstring for sporten på de forskellige skoler. Nogle elever har testet deres konkurrencegen, mens andre blot har nydt det sociale fællesskab, som håndbolden skaber.

Klubben håber at forløbets store afslutningsstævne onsdag den 6. november, giver børnene den ekstra motivation til efterfølgende at tilknytte sig håndboldklubben og blive en del af fremtidens SHK.

Stævnet foregår for 2. klasserne i VU Hallen og 3. klasserne i DGI Huset Panteren mellem kl. 8.30-13.00 hvor 25 frivillige fra Sydsjællands Håndboldklub er parat til at styre løjerne.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...