I weekenden den 26. til 28. september afholdt Sydsjællands Håndboldklub og Lollands Bank årets håndboldskole i SHK, med 79 friske deltagere i alderen 8 til 16 år, og en masse træner og frivillige hjælpere, fordelt i 4 af kommunens haller. De 79 deltagere var rekord mange og håndboldskolen vokser år for år.
Hele weekenden var fuld af godt humør og glade deltagere og trænere, og der blev spillet, trænet og leget håndbold over alle tre dage, hvor der var fokus på de fleste af spillets facetter, og meget på den tekniske del af spillet.
Håndboldskolen er en årlig begivenhed som hele klubben ser frem til da der udover de mange timer med håndbold er mulighed for at mødes på kryds af årgange, og piger og drenge, og der skabes mange gode relationer mellem årgange og hold, som spillere og klub har glæde af i hele sæsonen, hvor der er stor opbakning mellem klubbens hold.
En sådan weekend ville ikke kunne lade sig gøre uden en masse frivillige trænere der bruger det meste af en weekend på at træne deltagerne, og en masse frivillige hjælpere og forældre, som får det hele til at fungere. Stor tak for indsatsen til dem skal lyde for uden dem ingen mulighed for at afholde arrangementet.
Vi gør det igen i 2015 !

haandboldskole

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail