Bille August - Stille Hjerte - Bedste Danske Film 2015 - (Foto: Wilfred Gachau)

Bille August – Stille Hjerte – Bedste Danske Film 2015 – (Foto: Wilfred Gachau)

Bodilprisen er en national fejring af dansk film, og derfor ønsker Danske Filmkritikere at give vinderne bedst mulig plads til at takke, alle dem de gerne vil. I år kan vinderne derfor forlænge deres takketale i det uendelige i en såkaldt takketale-boks, hvis indhold kan følges live på på Bodilprisens facebookside.

På lørdag d. 5. marts uddeles Bodilprisen for 69. gang. I år er der fra Danske Filmkritikeres side ekstra fokus på at fejre kvaliteten i dansk film, og derfor bliver det muligt for vinderne, at holde en takketale, der er længere end normalt. Efter deres tak på scenen vil vinderne nemlig blive ført ud i en takketale-boks bag scenen, hvor de har ekstra god tid til at få takket familie, venner og kollegaer, fortælle anekdoter fra settet eller noget helt tredje. Det hele kan følges live fra Bodilprisens facebookside.

”Hos Danske Filmkritikere ELSKER vi takketalerne. Det er vigtigt, at man får lov at hylde vinderne på scenen, og at de får lov til at takke for den pris, de netop har modtaget. Men gav vi vinderne ubegrænset takketid på scenen, ville der på den anden side ikke være plads til andet i showet. Med takketale-boksen kan vinderne give sig god tid til at få nævnt alle, og vi glæder os rigtig meget til at følge med i, hvad de finder på derude” siger formand for Danske Filmkritikere Jacob Wendt Jensen.

Billetterne til prisuddelingen på Bremen Teater har været udsolgt i en måned, så hvis du vil opleve årets største fejring af dansk film, kan man stadig få billetter til visningen af prisfesten i en af de 16 biografer over hele landet, der streamer Bodilprisen LIVE. Live-streamingen realiseres i samarbejde med Nordea-fonden og bliver en landsdækkende fejring af Bodilprisen fra Skagen til Bornholm. Se mere på www.bodilprisen.dk/om-bodilprisen/bodilprisen-live, og se listen af biografer herunder.

Følg med i takketalerne hele aftenen lørdag den 5. marts på www.facebook.com/Bodilprisen

Bodilprisen 2016 kan opleves i følgende biografer:

Tisvilde Bio – Tisvilde

Nicolai Bio – Kolding

Bio Mors – Mors

Biffen i Nordkraft – Aalborg

Korsør Biografteater – Korsør

Kulturbiografen Frysehuset – Holbæk

Ikast Bio – Ikast

Dragør Bio – Dragør

Kerteminde Kino – Kerteminde

Fjerritslev Kino – Fjerritslev

Skagen Bio – Skagen

Kinorevuen – Skørping

Glumsø Biograf og Kulturhus – Glumsø

Cassiopeia – Svaneke

Helios Teatret – Faaborg

Ishøj Bio – Ishøj

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail