The Zombies som hovednavn på “Kun For Forrykte Festival 2020” i Stubbekøbing

9. oktober 2019

D. 5 og 6 juni 2020 bliver den lille by Stubbekøbing på Nordfalster atter landets hippie-hovedstad, når Kun For Forrykte Festival blænder op for anden udgave af festivalen. Tidligere i år slog festivalen sit navn fast med sin unikke profil baseret på psykedelisk rock og folkmusik.

De engelske legender The Zombies står i 2020 øverst på plakaten – mere aktuelle end nogensinde, efter de netop er blevet indlemmet i Rock`n´Roll Hall of Fame i USA. Med verdenshits som “Time Of The Season”, “She’s Not There” og deres mesterværk af et album “Odessey and Oracle” i rygsækken, er der lagt an til en historisk koncert i kærlighedens tegn i Stubbekøbings smukke parkanlæg.

Festivalleder Frederik Schnoor udtaler: “Det er et scoop at vi allerede på vores 2. år kan tiltrække et verdensnavn som The Zombies til vores lille kultfestival. Det kunne tyde på, at festivaldanmark er parat til mere genrespecifikke og eksperimenterende festivaler, som tør give publikum en oplevelse udover det sædvanlige. At bandet så tilmed er blevet beriget med et vaskeægte dansk medlem i form af Søren Koch som har overtaget bassen, efter deres afdøde bassist Jim Rodford – gør jo ikke historien mindre rørende”.

Foruden de engelske legender er der også blevet plads til: Et nydannet Young Flowers – Danmarks svar på Cream anført af original medlemmerne Peter Ingemann og Peer Frost, som har inviteret Klaus Menzer med på trommer, Uffe Lorenzen – manden bag nybølgen af dansk syrerock (Spids Nøgenhat og Baby Woodrose), den københavnske fuzz-popgruppe Bite The Bullet, de lokale folkrock-helte Sorte Fugle, den canadiske folk-noir sangerinde Wendy McNeill samt de svenske rootsrockere Jay Smith And His SCR Band.

50-året for Thylejren

Da 2020 også markerer 50-året for Thylejren er vi nødt til at have en vaskeægte musiker med fra dengang – så derfor er vi meget glade for at kunne byde velkommen til amerikanske Dale Smith, som spillede i lejren med sin gruppe Blue Sun tilbage i 1970 . Dale Smith er i dag bosat i København og hans orkester Dale Smith Blues Band serverer autentisk beskidt blues, hvor Dale er flankeret af en række danske topmusikere.

“I 2020 rammer vi et mere internationalt snit med festivalen, hvilket er helt i vores ånd om rummelighed og om have et udsyn til verden. Der vil løbende blive tilføjet flere artister til plakaten over de kommende måneder, og jeg tør godt love at publikum virkelig vil få udvidet deres musikalske horisont i 2020. Vi hæver vores publikumskapacitet til 1500 mennesker pr. dag, men sørger for at der vil være samme gode intimitet, lækker mad fra lokale leverandører, kvalitetsøl og masser af kærlighed i luften. Vi er fortsat en lille og helt unik festival for forrykte musikelskere, som søger den specielle festivaloplevelse.” – slutter festivalleder Frederik Schnoor

Billetsalget er åbent og der er tre forskellige billettyper til salg:

☮ 1200 partout-billetter til 676kr. inkl. gebyr.
☮ 300 fredagsbilletter til 390 kr. inkl. gebyr.
☮ 300 lørdagsbilletter til 390 kr. inkl. gebyr.

Billetter: https://billetto.dk/e/kun-for-forrykte-festival-2020-billetter-388861

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...