Den 2. maj spilles endnu en torsdagskoncert med morgendagens stjerner i koncerthuset i Nørre Alslev.

Klarinettisten Julie Turner Aaquist krydser sit spor og vender tilbage til fødeøen Falster, hvor hun giver koncert sammen med den bulgarske pianist Galya Kolarova.

Tilbagekomsten er dog for en kort bemærkning, da hun til efteråret er optaget på Guildhall School of Music, hvor hun skal fuldføre sin kandidatuddannelse som klarinettist efter at hun denne sommer bliver bachelor på Musikkonservatoriet i København.

Ved koncerten spiller hun sammen den bulgarske pianist Galya Kolarova, der er uddannet fra solistklassen på Musikkonservatoriet i København og som har vundet en række internationale priser som solist. Galya Kolarova har studeret både i Bulgarien, Italien og Østrig og har spillet internationalt i Europa, Asien og Mellemøsten.

Julie Aaquist er opvokset i Bruserup på Sydfalster som barn af cellisten Anne Turner og komponisten og dirigenten Svend Aaquist, der også stod for oprettelsen af Storstrøms Kammerensemble. Ligesom moderen Anne Turner har Julie Aaquist spillet med Kammerensemblet og med DR Symfoniorkestret.

Ved koncerten spilles der et varieret program af musik fra flere århundreder, bl. a. musik af Robert Schumann, Johannes Brahms, Messiaen og Jean Francaix, ligesom der også er musik for soloklarinet og for soloklaver.

Fakta:

Torsdag den 2. maj kl. 19.30

Nordfalsters Koncerthus
Nørre Alslev Langgade 68
4840 Nørre Alslev

Entré 150 kr. u. 18 år: halv pris

Billetter på www.orenaessaloner.dk

Klarinettisten Julie Turner Aaquist
Del:
Facebooktwitterlinkedinmail