Den internationalt efterspurgte pianist Ulrich Stærk, der for nyligt tog publikum med storm i ”Vinterrejse på Masnedøfortet” kommer igen på disse kanter og medbringer et af fremtidens store operahåb, sopranen Simone Sand Victor. Det er torsdag den 4. april i Nordfalsters Koncerthus i Nørre Alslev.

Ved koncerten synger den unge sopran heltindearier fra repertoiret af fortrinsvist italiensk opera.

Simone Sand Victor har modtaget en række prestigefyldte priser for sin smukke sang. I 2012 vandt hun førstepris i “Unge spiller klassisk”, i 2014 den Fynske Operapris “Unge Sangere” og i 2015 Operaens Venners Publikumspris.

I august sidste år deltog hun i London Bel Canto Festival og blev af den engelske avis The Guardian fremhævet som et af højdepunkterne på festivalen – med sin fremragende teknik, sit flydende høje register og udprægede musikalitet lovede det godt for en interessant fremtidig karriere, ifølge anmelderen.

Ulrich Stærk har siden sin debutkoncert for knap 30 år siden manifesteret sig i Danmark og internationalt som en fremragende solist, kammermusiker og akkompagnatør og samarbejdet med en lang række af musikverdenens største solistnavne.

Afvekslende med operaarier af bl. a. Puccini, Verdi og Francesco Cilea spiller Ulrich Stærk udvalgte solostykker af Carl Nielsen, Wagner og Puccini.

Koncerten er arrangeret af Orenæs Kultur

Torsdag 4. april kl. 19.30

Nordfalsters Koncerthus
Nørre Alslev Langgade 68
4840 Nørre Alslev

Entré 150 kr

Under 18 år, 75 kr

Tlf. 61 77 08 26

online billetsalg på: www.orenaessaloner.dk

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail