Undercover Jul ( Directed by Nikolaj Peyk Schønne Film IVS Produced by Michel Schønnemann Photo Credit:Rolf Konow)

Undercover (Directed by Nikolaj Peyk. Schønne Film IVS. Produced by Michel Schønnemann. Photo Credit: Rolf Konow)

Det komediehungrende biografpublikum kan fra i dag få en smagsprøve på at se Linda P, Roland Møller, Paprika Steen og mange flere boltre sig i traileren til den danske komedie UNDERCOVER.

Om godt og vel to måneder (premiere d. 24. november) er der premiere på årets store danske julekomedie UNDERCOVER med Linda P og Roland Møller i hovedrollerne, instrueret af Nikolaj Peyk og skrevet i samarbejde mellem ham og Casper Christensen. I dag udkommer filmens trailer, og dermed får publikum for første gang mulighed for at se Linda P, Roland Møller, Paprika Steen og mange flere for fuld udblæsning. Se traileren her: https://youtu.be/4XIzc-pD7ak

Handlingen

Mød Rikke (Linda P) – stationens mest regelrette politibetjent, som drømmer om andet end at uddele færdselsbøder. Hun er besat af jul og glæder sig til andesteg og ris á la mande. Men lillejuleaften tager hendes karriere en ny og overraskende drejning, da hun pålægges sin første undercover-mission. Hun skal transportere småforbryderen og kronvidnet Mick (Roland Møller) afsted til Fyn, før den berygtede gangsterboss Omar (Ali Kazim) og hans håndlangere får fingrene i ham og de 900.000 kr. han har stjålet. Meget mod sin vilje tager Rikke opgaven på sig og kører afsted med Mick på slæb, og med morderiske gangstere i hælene indser det umage par, at de må danne en højst usædvanlig alliance, hvis de skal slippe levende gennem julen.

UNDERCOVER giver Linda P (som netop nu turnerer med sit anmelderroste comedy-show Normal) hendes første store filmhovedrolle som Rikke, mens den to gange Bodil-belønnede Roland Møller (Under Sandet og Nordvest) har sin første komedierolle i en spillefilm til dato som Mick.

I det øvrige store persongalleri kan publikum glæde sig til at møde Paprika Steen (Stille Hjerte og Den skaldede frisør) som politichefen Hanne, der elsker at snakke frækt, Anders Baasmo Christiansen (Kon-tiki og Kraftidioten) som den let forsumpede, men bundærlige politimand Thorbjørn, der beslutter at hjælpe Rikke, Casper Crump (senest den amerikanske tv-serie Legends of Tomorrow og Hollywood-storfilmen The Legend of Tarzan) som den glatte og lækre politimand Kuno med de skumle bagtanker, Ali Kazim (Adams æbler, MGP Missionen) som gangsteren Omar, Mia Lyhne (Klovn Forever og Tv2s julekalender Juleønsket) som husmor med skjulte hemmeligheder, Sara Al Naser (DR2 satireprogram Det slører stadig) som Omars håndlanger Saida, Hadi Ka-Koush som kebabmanden Burhan fra bl.a. Adam og Noah samt Carsten Bang og Anne Vester Høyer i mindre roller.

UNDERCOVER produceres af Schønne Film ved Michel Schønnemann og Wadt Thomsen og distribueres af Scanbox Entertaiment.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail