Tre unge, nye bands på SMALLSTARS d. 30. november 2018

Young Sounds er på banen igen. Denne gang med hele tre unge, nye bands stærkt på vej frem!

Efternøler

Efternøler er navnet på en duo bestående af to efterskole-venner der gennem et par nætter med kaffe og snakke om piger kom frem til, at de ligeså godt kunne få noget konstruktivt ud af deres kærlighedsliv eller mangel på samme. Siden da har Efternøler lagt vejen forbi en række festivaler over sommeren, herunder Tinderbox.
Gennem catchy, dansksprogede popsange med inspiration fra singer/songwriter-traditionen bliver man indviet i drengetanker om den uopnåelige og den tabte kærlighed, om one-night-stands og den eneste ene, om bruddet og “videre til den næste”.
En blanding af ballader og dansevenlige numre leveres af Kristian Hyrlovs drengede vokal og Jon Kolds laidback guitarspil, der i livesammenhæng akkompagneres af bas og trommer. I Efternøler er der plads til de følelser, der kan virke for store til at tale om, eller måske bare for trivielle.

Donna

DONNA er en helt ny duo på den danske musikscene, men med kun to singler ude har de allerede fået airplay på både P3 og P6 BEAT. DONNA spiller romantisk og længselsfuld elektropop, hvor Tobias Ingemanns maskinelle beats og elektriske synthflader, omslutter Niels Godts fængslende autotune-vokal. ‘Vidundergrunden’ på P3 sammenligner DONNA’s lyd med kunstnere som Pet Shop Boys og Kavinsky.

Prima Vera

Bandet samledes i 2016 efter at have spillet teaterkoncert sammen på det lokale gymnasium. De seks musikanter fra Næstved har nu spillet sammen i et par år, og endelig i juni 2018 udkom debutsinglen ’Miracles’. Genren er blandet pop, soul og funk, men inspirationen er på ingen måde begrænset deraf.
Harmonier af fede basgange og bløde vokaler som giver anledning for tangenterne at føre an. Sangtekster på både dansk og engelsk flettes ind i de eksperimenterende rytmer, og danner ørehængere til langt ud på natten.

Bandet består af Elias Overgaard på keyboard og trompet, trommeslager Ali Tawfik, bassist Toby Millett, vokalist og cellist Rasmus Momme, guitarist Jakob Lindegaard og Ellinor Stenspil på keyboard.

Med et yderst alsidigt repertoire er Prima Vera et oplagt valg til de eftertænksomme og de festglade. En ny single er på trapperne klar til Young Sounds d. 30. november, og leder op til et efterår med meget mere ny musik.

Young Sounds
Efternøler / Donna / Prima Vera
SMALLSTARS // Fredag 30.11.2018 kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00

STARS // Algade 84, 4760 Vordingborg
Dørsalg: 30,-

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...