Troldmænd, hekse og mytiske dyr sluppet løs i Algade

17. oktober 2019

Torsdag den 17. oktober 2019 havde troldmænd og magiske væsner indtaget Algade og børn i alle aldre lavede tryllestave og magiske eliksirer. Hogwarts-ekspressen kørte de mange troldmandselever til og fra undervisningen.

Gaden var fyldt med dyster og fortryllende musik, og overalt var børn forvandlede til ægte troldmænd og hekse for en dag. 

For at bestå troldmandsskolen skulle man gennemgå de fire fag – Tryllestav, Trylleeliksirer, Magiske væsner & trylleformularer og Kamptræning. 

De mange fremmødte børn var glade for oplevelsen, selvom der var rift om pladserne på nogle af stationerne.

”Det er fedt at se så mange der har tilmeldt sig, især når det er første gang vi prøver det. Der er flere som er kommet i egne udklædninger, og det er sådan noget, som gør det her univers helt unikt.” fortæller Sacha Keller om arrangementet. 

Heksen Sif havde selv taget heksehatten med hjemmefra – og hun havde helt styr på besværgelserne.

Arrangementet var lavet i samarbejde med Rollespilsakademiet, som lægger vægt på de pædagogiske muligheder for læring, som et alternativt univers giver. 

Jeppe Schmidt Hansen fra Rollespilsakademiet var i dagens anledning forstander på den magiske skole.

”Mange tror at rollespil bare er en nørdet hobby, men vi kan skabe en masse muligheder for læring, når vi pakker tingene ind i et andet univers end den virkelighed vi er vant til.” fortalte Jeppe Schmidt Hansen om deres arbejde. 

Maja, Katrine og Cecilie havde også lavet hver deres tryllestav og syntes det var nogle sjove aktiviteter.
Man kan godt blive sulten af al den magiker-træning – så er det vigtigt at have styr på hvilken hånd der styrer tryllestaven !
Det er ikke alt sammen bare leg – gaden var også fyldt med farlige dødsgardister.
Dagen blev afsluttet med den helt store prøve – at bekæmpe Lord Voldemort og mørkets krafter !

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...