Udekontor skal skabe større synlighed og medejerskab

8. september 2019

Kommunens afdeling for Trafik, Park og Havne holdt udekontor den 6. september, og inviterede alle interesserede borgere til at komme forbi og hører om det daglige arbejde. 

Lise Thorsen er ny chef for Trafik, Park og Havne, og i dagens anledning havde hun rykket kontoret udenfor til en snak om stort og småt lige fra snerydning og græsklipning til biodiversitet og godt håndværk. Hun tog imod de besøgende ved porten på Mønsvej 130, hvor der var gjort klar med kaffe og kage til de første 200 besøgende. Målet for dagen var synlighed, åbenhed og imødekommenhed. 

Showtime

”Det her er showtime. Vi har 100 medarbejdere, som er fagnørder, og som er passionerede omkring det de laver, og vi vil gerne inddrage borgerne i vores arbejde og skabe mere synlighed. I dag viser vi de store maskiner frem, og det er jo for så vidt også borgernes maskiner.” fortæller hun. 

Medarbejderne stod klar til at svare på nysgerrige spørgsmål fra de besøgende, og det var ikke kun maskiner der blev vist frem. 

Lars Hansen har de sidste 6 år arbejdet med Naturpleje i Vordingborg Kommune

Lars Hansen fra Naturpleje i Vordingborg Kommune havde taget nogle mere usædvanlige medarbejdere med. Otte af kommunens får havde fået plads på parkeringspladsen, hvor Lars Hansen fortalte de fremmødte om arbejdet med Naturpleje. Fårene har nemlig en særlig egenskab – de spiser bjørneklo. 

”Det vi andre ikke kan komme i nærheden af, det spiser de. På den måde bliver der plads til at insekter og fugle kan yngle, og det skaber en sundere natur.” fortalte han. 

De fårede medarbejdere poserede også gerne for fotografen
Kommunens maskiner blev vist frem – her en af de intelligente græsklippere, som selv kører omkring reflekspælene i rabatten
I læ for vinden bød medarbejderne på kage og kaffesnak om stort og småt
Der bliver ca. brugt op mod 5000 tons vejsalt på en vintersæson, afhængigt af vejret
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...